Mindent, amit főzöl, szeretettel készíts

A Tastelist olyan egyedi családi receptek szívből jövő cseréje, amelyek generációk óta öröklődnek, és megosztottak a barátok között

Cookie star
Tastelist image

A Tastelist egy oldal ízletes receptekről mindenkinek, aki szeret főzni vagy sütni. Ha ihletet keres konyhája gazdagításához, akkor jó helyen jár.

A Tastelist oldalon megoszthatja különleges receptjeit, ihletet meríthet mások receptjeiben, elmentheti a recepteket a profiljába, és értékelheti mások receptjeit. Kövesse kedvenc szakácsait, és ne hagyja ki az egyedi recepteket, amelyek garantáltan élvezni fogják.

A főzés lelkes szerelmeseinek közösségét alkotjuk

Hiszünk abban, hogy a főzés mindenkié. Lehet, hogy eltart egy ideig, de kaland, vad utazás, jutalmazó és felemelő élmény, amely hamarosan magával ragadó élvezetté válik.

Ráadásul a receptek íze és elkészítése is nagyon praktikus, mert házi szakácsoktól származik és mindennapi alapanyagokat tartalmaz. De nem csupán recepteket kínál, a Tastelist hűséges közösséget hirdet különböző korosztályú, hasonló gondolkodású házi szakácsok között, akik megosztják titkaikat, tippjeit és trükkjeit a különféle ételek elkészítéséhez, de bepillantást engednek konyhájukba és életükbe is.

Csatlakozzon egy lelkes és barátságos emberek közösségéhez, akik mindig készen állnak, hogy segítsenek elmagyarázni a különböző ételkészítési technikákat.

Weboldalunkon recepteket talál a világ minden tájáról, és receptjeit a világ minden tájáról megkaphatja. Szlovákiában is egyre népszerűbbek az egzotikus konyhák és a külföldi specialitások. És ezért a Tastelistnél nemzetközi szinten gondolkodunk, van egy elképzelésünk és nagy céljaink a külföldi piacokra való terjeszkedésre – így Ön is inspirálódhat a külföldi remek receptekből!

Tastelist image

Az értékeink

Emberségesen bánunk egymással
Tisztességesen játszunk Bízunk egymásban
Az egyszerűséget keressük Nagyra értékeljük a kezdeményezést

Ki áll a projekt mögött?

Kreatívokból, marketingesekből, laikus szakácsokból, programozókból és innovátorokból álló szenvedélyes csapat vagyunk a Tastelist mögött. Nagyon élvezzük ezt a munkaformát, és folyamatosan új kihívásokra és célokra koncentrálunk, amelyeket meg akarunk hódítani. Szenvedélyesen igyekszünk új értelmes projekteket létrehozni, és így állunk a Tastelist létrehozásához - minőséggel és szeretettel.

Igyekszünk lépést tartani a korral, és mindig friss, egyszerű és jól áttekinthető recepteket, főzési tippeket, receptismertetőket és sok más minőségi tartalmat kínálunk Önnek.

Patrik M.
Tibor
Martin
David
Dusan
Patrik P.
Ivan
Anicka
Zuzka
Avatar

A tartalom létrehozásának legfontosabb része azonban Ön – a látogatóink és a nagyszerű szakácsaink –, ezért nagyon köszönjük.

Alapértékeinket szem előtt tartva közelítjük meg a Tastelist létrehozását. Gyertek bátran és kóstoljátok meg a remek recepteket!

Tastelist image
Tastelist image
Tastelist image
Tastelist image