HIRDETŐ

Csülök Pékné módra: a hagyományos ízek találkozása

Hagyományos, de nagyszerűen ízletes étel, amelynek elkészítése és fogyasztása igazi gasztronómiai élményt nyújt. A csülök ropogós, a burgonya pedig puha és lágy, miközben a hagymás-paprikás íz a tökéletesen illatos és ízes kiegészítője az ételnek.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 ks csülök Hozzáadott
  • 4 ks burgonya Hozzáadott
  • 2 Fej nagy hagyma Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 1 evőkanál Paprika Hozzáadott
  • 1 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 1 Csésze húsleves Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A csülköt alaposan mossuk és sózzuk be.

2. Lépés

A burgonyákat meghámozzuk és nagyobb darabokra vágjuk.

3. Lépés

A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk.

4. Lépés

Az olajat egy nagy lábasban felmelegítjük, és beleteszünk 2 evőkanál hagymát és 2-3 gerezd fokhagymát.

5. Lépés

Hozzáadjuk a paprikát és a lisztet, és összekeverjük.

6. Lépés

Adjuk hozzá a csülköt és a burgonyát, és öntsünk rá 1 csésze húslevest.

7. Lépés

Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

8. Lépés

Fedjük le és főzzük alacsony hőfokon 1,5-2 órán keresztül, amíg a csülök és a burgonya puha lesz.

9. Lépés

Tálaljuk melegen, kenyérrel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

131 receptek

Sütemények

826 receptek

Olcsó ételek

483 receptek

Húsételek

1188 receptek

Gyors ételek

2018 receptek

Desszert

1882 receptek

Ebéd

2482 receptek

Főtt

1874 receptek