Húsmentes ételek

Húsmentes ételek - ízletes és egyszerű receptek

449 receptek

Fedezd fel a húsmentes ételek kategória ízletes receptjeit. Van egy 449 recepttel rendelkező gyűjteményünk, amely változatosabbá tudja tenni az étkezéseket. A húsmentes ételek kategória receptjei 5 - 360 perc alatt készíthetőek el. Minden receptnél a hozzávalókon kívül, még az elkészítési időt és az adagok számát is megtudhatod. Az olyan receptek, mint a Ropogós cukkini tócsni, Lángos recept, Laktató Cukkinis fasírt sütőben, Hagymás bab, a legnépszerűbbek közé tartoznak. Nézd meg az elkészítésüket. Talán téged is magával ragadnak!

Hagymás bab konzervből

Szeretem, amikor egy recept egyszerű, economikus és ízletes egyszerre. A hagymás bab konzervből pontosan ilyen. Tökéletes ebéd lehet egy rohanós hétköznapon, de akár hétvégén is, ha csak szeretnénk valami finomra megenni.

Káposztás palacsinta

Minden évben, amikor a kertben megterem a káposzta, rendszeresen elkészítem ezt a receptet. Nagyszerű módja annak, hogy hasznosítjuk a friss, házi termesztésű zöldségeket.

Rakott karfiol csirkemellel

Könnyű elkészíteni, finom és egészséges, egyszerűen ideális fogás akár hétköznapokon is.

Rakott kínai kel

A rakott kínai kel az egyik személyes kedvencem. Mindig is rajongtam a zöldséges ételekért, és ez a recept egy igazán finom, de egyszerű módot nyújt a kínai kel felhasználására.

Legfinomabb lencsesaláta

Nagyon finom és laktató is.

Klasszikus lencseleves

Ezt a receptet már számtalanszor elkészítettem, és minden alkalommal azon kapom magam, hogy még egy tányérral kérek belőle. Mesés ízjegyei és tápláló összetevői igazán melegítő étellé teszik ezt a levest mindenki számára. Remélem, ti is hasonlóan élvezitek majd!

Krémes kelbimbó leves recept

Egyértelműen az egyik kedvencünk, ezt a kelbimbóleves receptet mindig megcsodáljuk a családi asztalunkon. A krémes állag és a telt íz, amit a recept eredményez, minden alkalommal elragadó. Higgye el nekünk, ha azt mondjuk, hogy nem fogja megunni, hogy újra és újra kanalazza!

Vegetáriánus radicchio rizottó

Egy finom olasz radicchio rizottó, amelyet újra és újra szívesen készítek. A pikáns radicchio és a krémes rizottó kombinációja megfizethetetlenül finom. Ez egy gyors és egyszerű recept, amely hét közben is elkészíthető, a rizottó lédús és lágy, a radicchio pedig csodálatos színt ad neki.

Házi sárgarépa jumble

Ez a sárgarépás rántás abszolút komfortos étel, és az egyik kedvencem, amit újra és újra szívesen készítek. Nem csak egészséges és finom, de hihetetlenül gyorsan és egyszerűen elkészíthető - tökéletes a hét bármelyik napján!

Csicsóka püré

Nekem személyesen a csicsóka püré egyik kedvenc fogásommá vált, mivel nem csupán ízletes, hanem nagyon egészséges is. Ráadásul a főzés során keletkező illat az egész lakásban elterjed, ami kellemes környezetet teremt.

Finom sajtos tortellini paradicsomszószban

Ez a sajtos tortellini paradicsomszószban recept egy egyszerű, gyors és ízletes étel, amelyet gyakran készítek, ha időt akarok spórolni, de nem akarok kompromisszumot kötni az ízek terén. Friss bazsalikommal és reszelt parmezánnal körítve a családom és a barátaim kedvence!

Rántott karfiol sütőben

Ez a recept az egyik kedvencem - nemcsak azért, mert egyszerűen elkészíthető, de az elkészült étel ízéért és állagáért is. Immáron több alkalommal készítettem már el, így tökéletesítve a technikát és a fűszerezést.

Cékla gnocchi recept

Szenvedélyes amatőr szakácsként mindig is élveztem a hagyományos ételek variálását szezonális alapanyagokkal. Így jött létre ez a finom céklás gnocchi recept. Gyakran készítettem már barátaimnak és családtagjaimnak, és mindig rendkívül jól sikerül. A mélyvörös szín természetesen vizuálisan is feltűnő, és a cékla enyhén földes íze csodálatosan harmonizál a házi gnocchi sós ízével.

A valaha volt legjobb alap makarónisaláta

Ez a makarónisaláta kiváló köret a meleg és napos piknikeken vagy családi grillezéseken.

Grillezett hokkaido

Ízletes grillezett hokkaido receptje, amely a főétel köreteként alkalmas.

Gnocchi paradicsomszósszal

A gnocchim már nem kemény és nehéz, hanem pihe-puha, puha és ízletes. A kulcs a megfelelő mennyiségű liszt és burgonya. És persze a paradicsomszósz, ami nélkül nem lenne az igazi gnocchi.
HIRDETŐ