HIRDETŐ

Friss rukkolasaláta

Könnyed, de tápláló saláta a tökéletes választás a főételek mellé vagy önmagában.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2

öntet

  • 2 ek olívaolaj Hozzáadott
  • 12 ks citrom leve Hozzáadott
  • 2 ek méz Hozzáadott
  • 1 tk Mustár Hozzáadott
  • 1 ek snídling Hozzáadott
  • só bors Hozzáadott

saláta

  • 10 dkg rukkola Hozzáadott
  • 50 g pisztácia Hozzáadott
  • 125 g kecskesajt Hozzáadott
  • 2 ks füge Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Az öntethez az összetevőit egy salátaöntet-keverőbe, vagy annak hiányában egy befőttes üvegbe öntjük. Alaposan összerázzuk, míg a folyadékok elkeverednek, és az egész selymes textúrájú lesz.

2. Lépés

A salátához a rukkolát alaposan megmossuk, majd kifacsarjuk belőle a felesleges vizet.

3. Lépés

Egy tálba tesszük, és hozzáadjuk az aprított pisztácia és a morzsolt kecskesajt kb. kétharmadát.

4. Lépés

Meglocsoljuk az öntetünkkel, majd alaposan összeforgatjuk. Tálaláskor hozzáadjuk a kecskesajtot és a fügéket is.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új