HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/FqfCLsi-YRg-FRe1p-E_/ef710b1b232b58a243fbf88c83fb50.jpeg)
Gyors őszibarack krémleves
Hűsítő nyári finomság főzés nélkül.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 2 doboz őszibarack konzerv
- 1 Csomag főzés nélküli vaníliás pudingpor
- 1 l 100 os narancslé
- 1 Csésze tejföl
- 1 l tej
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
A barackokat felkockázzuk, majd félretesszük.
2. Lépés
A pudingport csomómentesre keverjük a narancslével, hozzáöntjük a konzerv baracklé felét.
3. Lépés
Kikeverjük benne a tejfölt, hozzáadjuk a tejet és végül beleöntjük az összedarabolt gyümölcsöt.
4. Lépés
Hogy igazán összeérjenek az ízek, legalább egy órára hűtőszekrénybe tesszük. A behűtött gyömölcslevest pohárba töltve kínáljuk.