Levesek és húslevesek

Levesek és húslevesek - ízletes és egyszerű receptek

551 receptek

Íme! Ezek a receptjeink a levesek és húslevesek kategóriából – sokféle alkalomhoz. Próbáld ki ezt a %recipes Count% recept egyikét még ma. Szánj 4 - 240 percet az elkészítésre a levesek és húslevesek kategóriából. A pontos időt minden receptnél megtalálod. Emellett azt is megtudhatod, hogy a leírt mennyiségből hány adag készíthető. Tekints meg mondjuk a kedvenc receptjeinket - Klasszikus babgulyás, Tojásleves gyorsan, Eredeti francia hagymaleves, Jókai Bableves: A hagyományos magyar ízek találkozása -. Ezek mind a kiváló ételek szerelmeseinek készültek. Jó étvágyat!

Tejszín nélküli borsóleves

Kiváló, egyszerű és egészséges borsóleves tejszín hozzáadása nélkül. Tökéletes előételként, vagy akár önálló fogásként.

Kulajda z cukety

Sviežá letná polievka, keď je všade plno cukiet :-)

Zelleres borjú

Egy kissé módosított változata a szokásos Borscht levesnek. A káposztát zellerral helyettesítettem, és azt kell mondanom, hogy nagyszerű íze volt.

Karalábéleves sajttal

Karalábéleves elkészítése sajttal lépésről lépésre

Tejszín nélküli borsóleves

Ez egy ízletes és tápláló leves, amely ideális azok számára, akik egészségesebb alternatívát részesítenek előnyben a hagyományos receptekhez képest. A hozzáadott tejszín nélkül ez a leves könnyebb, de ugyanúgy ízgazdag.

Tojásleves virslivel

Kitűnő és egyszerű leves, amit pillanatok alatt elkészíthetsz az otthon megtalálható alapanyagokból.

Gyors vörös lencse leves

Sűrű és gyors leves.

Krumplileves Újkrumpliból

Ez a leves egy igazi, hagyományos magyar étel, amely nagyszerűen melegít a hideg téli napokon.

Tárkonyos újburgonyaleves

A tárkonyos újburgonyaleves egy ízletes, hagyományos magyar étel, amelyet friss, új burgonyával és egy csepp tárkonnyal készítenek. Az egyszerű, mégis tartalmas leves tökéletes választás minden évszakban.

Kapros zöldbableves

Egy igazi nyári, frissítő leves, melynek ízét a friss zöldbab és a kapor adja. Könnyű, egyszerű, de mégis ízletes. Tálalható forrón és hidegen is.

Caldo Verde

A Caldo Verde egy hagyományos portugál leves, főként krumpli, kolbász és kelkáposzta alkotja. Egy kiadós és ízletes étel, ami kiválóan alkalmas hideg téli napokra.

Hideg cseresznyeleves

A hideg cseresznyeleves igazi nyári csemege, amit gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni. Az édes-savanyú cseresznye és fűszerek kombinációja igazán felfrissülést jelent a meleg napokon. Próbáld ki te is!

A legjobb házi borscs

Kiváló és ízletes borscs, ideális ebédre vagy vacsorára.

Kapor leves

A kapor leves jellemzője a kapor karakterisztikus íze és illata. Ehhez csak néhány alapvető hozzávalót kell hozzáadni, és már kész is a remek leves.
HIRDETŐ