HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/bLx5_4pupLIr4A9DfZmt/cea2a24b43f21c5d0bc0295f052369.jpeg)
Medvehagymás kifli
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 200 g teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
- 200 g Túró házikó
- 8 lapok Medvefokhagyma
- 1 db tojás
- 1 bal szódabikarbóna
- 11⁄2 kanalak Só
HIRDETŐ
Eljárás
25 perc.
1. Lépés
Az erdei fokhagymát kisebb darabokra vágjuk.
2. Lépés
Az összes hozzávalót összekeverjük és tésztát készítünk.
3. Lépés
Oszd meg 4 részre és nedves kézzel formázd meg a zsemleket.
4. Lépés
Öblítsük le vízzel, szórjuk meg szezámmaggal, lenmaggal... ízlés szerint.
5. Lépés
Sütjük előmelegített 180 ° -os sütőben 20-25 percig.
6. Lépés
Jó étvágyat 🙂