HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/LrB697JMOqpw5MRPc3fS/ac7f3ea4ddeb2d58c29cf08b5f2ce1.jpeg)
Forrás: Langan from Canva
Paradicsom püré
Gyors és könnyű házi paradicsompüré tele ízzel és illattal. Ideális mártásokban, levesekben vagy pizza alapjaként.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 1 kg Paradicsom
- 2 db fokhagyma
- 1 db The Onion
- 1 teáskanál só
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
Melegítse elő a sütőt 200 fokra. Mossa meg a paradicsomot és vágja apróra. Hámozza meg a hagymát és a fokhagymát, majd vágja apróra.
2. Lépés
Elosztjuk a paradicsomot a sütőpapírra, megszórjuk apróra vágott fokhagymával és hagymával. Sózzuk és borsozzuk. Sütjük 20 percig.
3. Lépés
A paradicsom sütés után keverjük és turmixoljuk.
4. Lépés
Az átszűrt kivonatot tiszta üvegpalackba öntjük, lehűtjük és hűtőben tároljuk.