HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/ujNW9aJBMBwD6pSFf9Jr/54a2d111c1e1dffd1947ec50dab4b3.jpeg)
Forrás: Pixabay
Párizsi szelet sertéskarajból
Amikor a ropogós panír helyett kipróbálnánk valami mást, jöhet a párizsi szelet gyártása. Sertéshúson kívül csirke, pulyka húsokat is készíthetünk.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
6
- 6 szelet sertéskaraj
- 2 ks tojás
- liszt
- só
- bors
- olaj
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
A hússzeleteket kiklopfoljuk. Sózzuk és borsozzuk.
2. Lépés
Először a lisztbe mártjuk, majd a tojásba, végül olajban kisütjük.