HIRDETŐ

Forrás: phbcz from Getty Images

Sertéshús vörösbabbal

A párolt sertéshús receptje vörösbabbal, amely alkalmi és ünnepi asztalra egyaránt alkalmas.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 1 db Konzerv vörösbab Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 kanalak Fűszerkeverékek sertéshúshoz Hozzáadott
  • Só és őrölt fekete bors Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Kezdje a sertéshús előkészítésével. Vágja a húst kisebb darabokra.

2. Lépés

Egy serpenyőben hevítsen olívaolajat, és pirítsa meg benne először a hagymát, majd adja hozzá a feldarabolt húst, és süsse addig, amíg kívülről szép aranybarna nem lesz.

3. Lépés

Egy idő után adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, és pirítsuk meg azt is.

4. Lépés

Fűszerezze a húst húsízesítővel, sóval és fekete borssal. Mindent jól összekeverünk, és fedő alatt, alacsony lángon pároljuk.

5. Lépés

Körülbelül 20 perc elteltével tegye a vörösbabot a serpenyőbe a sós lével együtt.

6. Lépés

Pároljuk néhány percig a hússal együtt, és kenyérrel tálaljuk.

Hasonló receptek

Pulyka tejszínnel

Ez a recept az egyik kedvencem, mert szeretem az egyszerűséget és az ízgazdagságot, amit a krémes pulykamell tartalmaz.

Krémes fűszeres csirke bab fehér chili

Ez a kényelmes és kiadós recept a finom csirkét különféle ízletes fűszerekkel, zsenge babokkal és aromás zöldségekkel kombinálja, hogy krémes, fűszeres, de nem túl csípős chilit hozzon létre, amely egyszerűen ellenállhatatlan.

Sertésszűz gombamártással

Hagyja, hogy elragadja a hullámot az ízekkel ezzel a sertésszűzzel, amelyet sima és bársonyos gombamártással kínálnak. Ideális vacsorára a társasággal, vagy azok számára, akik szeretik a finom és komplex ízeket.

Fűszeres vadhús-pörkölt

Egy klasszikus vadhús-pörkölt, amelyet vörösborral, gyökérzöldségekkel és friss fűszernövényekkel készítenek. Ideális a hideg téli napokra és különleges alkalmakra.

Sertéshús lében gombával

A gyors és ízletes sertéshús receptje a gombás lében az ideális étel, ha kevés ideje van, de nem akar lemondani egy finom, gazdag ízekkel teli ételről.

Gombamártás csirkével

Tejszínes gombamártás receptje párolt csirkével.

Sült csirkecombok sajttal

Finom sült csirkecomb receptje sajttal és tejszínnel.

Marhahús áfonyaszósszal

Tökéletes marhahús receptje áfonyaszósszal, amely alkalmas az ünnepi asztalra.

Hasonló receptek

Pulyka tejszínnel

Ez a recept az egyik kedvencem, mert szeretem az egyszerűséget és az ízgazdagságot, amit a krémes pulykamell tartalmaz.

Krémes fűszeres csirke bab fehér chili

Ez a kényelmes és kiadós recept a finom csirkét különféle ízletes fűszerekkel, zsenge babokkal és aromás zöldségekkel kombinálja, hogy krémes, fűszeres, de nem túl csípős chilit hozzon létre, amely egyszerűen ellenállhatatlan.

Sertésszűz gombamártással

Hagyja, hogy elragadja a hullámot az ízekkel ezzel a sertésszűzzel, amelyet sima és bársonyos gombamártással kínálnak. Ideális vacsorára a társasággal, vagy azok számára, akik szeretik a finom és komplex ízeket.

Fűszeres vadhús-pörkölt

Egy klasszikus vadhús-pörkölt, amelyet vörösborral, gyökérzöldségekkel és friss fűszernövényekkel készítenek. Ideális a hideg téli napokra és különleges alkalmakra.

Sertéshús lében gombával

A gyors és ízletes sertéshús receptje a gombás lében az ideális étel, ha kevés ideje van, de nem akar lemondani egy finom, gazdag ízekkel teli ételről.

Gombamártás csirkével

Tejszínes gombamártás receptje párolt csirkével.

Sült csirkecombok sajttal

Finom sült csirkecomb receptje sajttal és tejszínnel.

Marhahús áfonyaszósszal

Tökéletes marhahús receptje áfonyaszósszal, amely alkalmas az ünnepi asztalra.

Reels

Új