HIRDETŐ

A klasszikus lasagne: A családi kedvenc

A lasagne több rétegű tésztából, szaftos húsos-sajtos töltelékből és paradicsomos szószból áll, ami a tökéletes ízvilágot és illatot kínálja.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g darált hús marhahús Hozzáadott
  • vagy kevert Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • apróra vágva Hozzáadott
  • 1 Csomag paradicsomlé g Hozzáadott
  • 1 evőkanál oregánó Hozzáadott
  • 1 evőkanál bazsalikom Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 Csomag ricotta sajt g Hozzáadott
  • 2 tojás Hozzáadott
  • 1 Csomag reszelt sajt g Hozzáadott
  • 12 ks lasagne tészta Hozzáadott
  • 2 Csésze reszelt sajt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

80 perc.
1. Lépés

A húst sóval és borssal ízesítsük.

2. Lépés

Egy serpenyőben sütjük a húst és a vöröshagymát, amíg a hús szép piros.

3. Lépés

Adjuk hozzá a fokhagymát, paradicsomlevet, oregánót és bazsalikomot.

4. Lépés

Főzzük alacsony lángon, amíg a szósz besűrűsödik, kb. 30 perc.

5. Lépés

Egy tálban keverjük össze a ricotta sajtot, a tojást és a reszelt sajtot.

6. Lépés

Egy nagy tepsit kenjünk ki vajjal.

7. Lépés

Helyezzünk egy réteg lasagne tésztát a tepsibe, majd a húsos tölteléket, és a sajtos tölteléket.

8. Lépés

Ismételjük a rétegezést, amíg a tészta és a töltelék elfogy.

9. Lépés

A tetején szórjunk reszelt sajtot.

10. Lépés

180 fokra előmelegített sütőben süssük 45 percig, majd melegen tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Ebéd

2585 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Túró

281 receptek

Fojtogató

137 receptek

Húsételek

1230 receptek