HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Borókabogyós-kakukkfüves olajos szarvasgerinc pác

Ha netán valaki hozzájut egy kis szarvashúshoz, javaslom, hogy ezzel a páccal dúsítsa az ízvilágát, mert bomba finom lesz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 5 gerezd nagy fokhagyma Hozzáadott
  • 3 ek borókabogyó Hozzáadott
  • 4 ek Kakukkfű Hozzáadott
  • 1 dl olívaolaj Hozzáadott
  • 112 kg őzgerinc Hozzáadott
  • csonttal Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

A fokhagymát átzúzzuk, összekeverjük a borókabogyóval és a kakukkfűvel.

2. Lépés

A fűszerkeveréket összekeverjük az olajjal. És a húst alaposan befedjük a keverékkel, jól beledörzsöljük. Folpackkal szorosan becsomagoljuk és egy napra hűtőbe tesszük hogy összeérjenek az ízek.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

495 receptek

Cukkini

148 receptek

Sütés

2112 receptek

Vacsora

1663 receptek

Karfiol

66 receptek

Gyors ételek

2098 receptek

Sütemények

827 receptek

Köretek

953 receptek