HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/lioqisT9gy-aoChPxYlw/f2d4e4d163f952cabe51261b33a368.jpeg)
Forrás: gbh007 from Getty Images
Csirkecombok sült krumplival
Remek kombináció csirkecombból és burgonyából, amely tökéletesen megfelel vasárnapi ebédre.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
Csirkecombok
- 4 Darabok Csirkecombok
- 2 tk Só
- 1 tk őrölt fekete bors
- 2 tk olaj
Krumpli
- 500 g Burgonya
- 1 tk Só
- 1 tk őrölt fekete bors
- 2 tk olaj
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. Az csirkecombokat öblítsük le vízzel, töröljük szárazra és dörzsöljük be sóval, fűszerrel és olajjal.
2. Lépés
Hámozza meg a burgonyát, vágja fel és ízesítse sóval és fűszerekkel.
3. Lépés
Tegye a csirkecombokat és a burgonyát egy tepsibe, kenje meg olajjal és süssön előmelegített sütőben körülbelül 40 percig, amíg aranybarna nem lesz.
4. Lépés
Szolgálja fel a kész csirkecombotokat petrezselyemmel megszórva.