HIRDETŐ
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/iCq92W6JKQPY8f_41NqL/27645bad670509d99fb4b83e3ebb99.jpeg)
Cukkinis fasírt
Cukkinis fasírt
      HIRDETŐ
   
Hozzávalók
adagok száma  
4
 - 400 g Borjú hús elmentve
- 1 db kis cukkini
- 2 darab tojás
- 1 evőkanál búzadara
- só és bors
- Egy kis zsemlemorzsa
- olaj
      HIRDETŐ
   
Eljárás
 30 perc.
1. Lépés 
  A cukkinit lereszeljük, megsózzuk és 19 percig hagyjuk állni, hogy kinyerje a vizet. Ezt követően 'kinyomkodjuk' a vizet a kezünkkel, hozzáadjuk a darált húst, a tojásokat, a grízt, a sót, a fűszereket és mindent alaposan összekeverünk. A kész keveréket szoktam hagyni állni 15 percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
2. Lépés 
  Előkészítjük a serpenyőt olajjal és kézzel formáljuk a fasírtokat, amelyeket enyhén bevonunk zsemlemorzsával. Mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
3. Lépés 
  Egy egészségesebb verzióért sütheti őket a sütőben is, papírral borított tepsiben, csak néhány csepp olajra van szükség.


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/x06Mag8YDJubK1QsTBRB/9765b6e8e56a3ebbf527aaac9bb3fa.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/G0fwLQD7j-cl_PR7tBXu/d99d96456288346534e682ceafe550.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/k2WhAJz6uRtpc1cu0jRF/e3086996edcb02bade7aac8a7ae0ae.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/HNSm1KAK-BwT-0MXFst3/5d308a3863563cb2cc38756353d4a7.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/HtKmR6rhmTnqxmCEngot/95ea536dd362f34a71e9ceb5860563.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/yQtVlCuVcOvn9hbRWzIB/75e3bbb0662783e50f70622d2a6478.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/MhtvUlVXP5gGLMHYVV4p/a47197ecae9f9dda9bcefa13236ee5.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/rie6-RXbU2jkwFgTOCgG/bc3a5492e9f093eed65820d4801b91.png)












