HIRDETŐ
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/CqHLY2NQgvWaqNCTP4ot/0ee4d619e30e03153b72f510ed0498.jpeg)
Forrás: Volosina from Getty Images
Diós krém tortához
Egyszerű és finom diós krém, ami tökéletes kiegészítője lesz bármely tortának. Ez a krém nagyon variálható, és az ízprofilját különböző diófélékkel lehet megváltoztatni.
      HIRDETŐ
   
Hozzávalók
adagok száma  
1
 - 250 g darált diófélék
- 200 g vaj
- 100 g cukor
- 5 Kanálok rum
      HIRDETŐ
   
Eljárás
 30 perc.
1. Lépés 
  Egy serpenyőben közepes lángon melegítsük fel a vajat.
2. Lépés 
  Adj hozzá cukrot és darált diót. Keverd, amíg a cukor fel nem oldódik.
3. Lépés 
  Vegye le a tűzről és keverje bele a rumot.
4. Lépés 
  Hagyja a krémet lehűlni, majd töltheti bele a tortába.


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/qDsKSKJ5QrgfQkD0awxQ/d7a68ca671411693b33b087106e453.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/B5dMBVUIsnqurbMpT3Py/1c05d1ed020b4f94fef5eec54a8894.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/CZVEWmVS4s6F5bbV63Hy/acb305f91be015bff9e2332f49de20.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/RMF43z6wVLWzFNVlliWl/35976c04b9ad83012f371bce442d90.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/4jNPgxLphUFb1YKlx1WY/25df6f252822c372ff0a0e6c1965eb.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/tAXOt3UfqQoQcPtt-EV7/07d8351a1dfb52395e773374d77d86.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/rv_UR9FVX1I8_4nJ8wLC/722f41239053b3290cdaaf5ad91a23.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/bV_fiJ3MUqvtwhPQs-WJ/9133cc09e520e29ca55f7d59231ba6.jpeg)












