HIRDETŐ
Ízletes húsvéti sonkatál

Ízletes húsvéti sonkatál

Készítsd el ezt az isteni receptet kizárólag egészséges alapanyagokból.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 1 kg pácolt sonka Hozzáadott
  • 1 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 ks fokhagyma Hozzáadott
  • 5 ks egész bors Hozzáadott
  • 3 ks babérlevél Hozzáadott
  • 20 gr friss torma Hozzáadott
  • 1 ek üveges torma Hozzáadott
  • 2 Slice friss kenyér Hozzáadott
  • 1 csipet salátakeverék Hozzáadott
  • snidling petrezselyem Hozzáadott
  • 1 ks citrom Hozzáadott
  • 1 ek olívaol Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

Egy tál vízben elkezdjük felforralni a sonkát a vöröshagymával, a babérlevelekkel, a fokhagymákkal és a borssal.Majd ezt hagyjuk a levében kihűlni.

Ízletes húsvéti sonkatál - előkészítő lépés 1
2. Lépés

Ha kihűlt szeljük fel a sonkát.

Ízletes húsvéti sonkatál - előkészítő lépés 1
3. Lépés

És egy tálon helyezzük el a következő hozzávalókkal: torma, salátakeverék, citrom, zöldfűszerek és a kenyérszeletek.

Ízletes húsvéti sonkatál - előkészítő lépés 1
4. Lépés

Végül egy kis olívaolajjal díszítsük a tetejét.

Ízletes húsvéti sonkatál - előkészítő lépés 1

Hasonló receptek

Friss saláta öntettel

Hagyományos recept a régmúlt időkből fejes salátához édes-savanyú öntettel.

Savanyú uborka hideg tálakhoz

A savanyú uborka ízletes kiegészítő mindenféle ételhez - legyen szó hideg tálakról a meleg vacsorákról. Az alábbi recept egyszerű, és bár néhány hétig tart, hogy az uborkák savanyúak legyenek, az összes munka elvégezhető néhány órán belül.

Brüsszeli saláta narancs és dióval

Egy egészséges, ropogós brüsszeli saláta narancsokkal és diókkal. A tökéletes saláta a hideg évszakra.

Könnyű ecetes uborkasaláta

Frissítsd fel magad ezzel az egyszerű és ízletes uborkasalátával. Ez a ropogós, hideg uborkával és friss fűszernövényekkel készült saláta tökéletes köret bármilyen húsos fogáshoz.

Marinált zöldség

Ez a marinált zöldség recept egyszerűen, gyorsan elkészíthető, és tökéletes köret grillezett húsokhoz vagy hideg előételekhez. A marinád sóval, borssal, fokhagymával és olívaolajjal teszi pikánssá a friss zöldségeket.

Erős paprika savanyúság

Ez a recept a klasszikus magyar konyha egyik legkedveltebb étele, az erős paprika savanyúság. Az erős paprika pikáns íze, az ecet frissessége és a fűszerek komplexitása összeérve valóban karakteres ízvilágú savanyúságot hoz létre. A recept ideális párosítás lehet húsételekhez vagy szendvicsekhez, de önmagában is remek csemege.

Vödrös savanyúság a grillszezonra

A Vödrös savanyúság egy hagyományos magyar kerti parti vagy famíliai az összejövetel szerves része. Ez a savanyúság egy hűtőben tartósított zöldség keverék, ahol minden zöldségnek van ideje, hogy részese legyen a savanyító lében és így pezseg, ropog és leveszi a szemét. Használhatunk bármilyen zöldséget a salátánktól a hagymáig, a lényeg, hogy ízlésünkre savanyítsuk őket.
S.Hanna
S.Hanna
Ecetes-fokhagymás fejes saláta
Videorecept

Ecetes-fokhagymás fejes saláta

Az ecetes fejes saláta rettentően egyszerű és gyors, a tojásos nokedli elmaradhatatlan kísérője.

Hasonló receptek

Friss saláta öntettel

Hagyományos recept a régmúlt időkből fejes salátához édes-savanyú öntettel.

Savanyú uborka hideg tálakhoz

A savanyú uborka ízletes kiegészítő mindenféle ételhez - legyen szó hideg tálakról a meleg vacsorákról. Az alábbi recept egyszerű, és bár néhány hétig tart, hogy az uborkák savanyúak legyenek, az összes munka elvégezhető néhány órán belül.

Brüsszeli saláta narancs és dióval

Egy egészséges, ropogós brüsszeli saláta narancsokkal és diókkal. A tökéletes saláta a hideg évszakra.

Könnyű ecetes uborkasaláta

Frissítsd fel magad ezzel az egyszerű és ízletes uborkasalátával. Ez a ropogós, hideg uborkával és friss fűszernövényekkel készült saláta tökéletes köret bármilyen húsos fogáshoz.

Marinált zöldség

Ez a marinált zöldség recept egyszerűen, gyorsan elkészíthető, és tökéletes köret grillezett húsokhoz vagy hideg előételekhez. A marinád sóval, borssal, fokhagymával és olívaolajjal teszi pikánssá a friss zöldségeket.

Erős paprika savanyúság

Ez a recept a klasszikus magyar konyha egyik legkedveltebb étele, az erős paprika savanyúság. Az erős paprika pikáns íze, az ecet frissessége és a fűszerek komplexitása összeérve valóban karakteres ízvilágú savanyúságot hoz létre. A recept ideális párosítás lehet húsételekhez vagy szendvicsekhez, de önmagában is remek csemege.

Vödrös savanyúság a grillszezonra

A Vödrös savanyúság egy hagyományos magyar kerti parti vagy famíliai az összejövetel szerves része. Ez a savanyúság egy hűtőben tartósított zöldség keverék, ahol minden zöldségnek van ideje, hogy részese legyen a savanyító lében és így pezseg, ropog és leveszi a szemét. Használhatunk bármilyen zöldséget a salátánktól a hagymáig, a lényeg, hogy ízlésünkre savanyítsuk őket.
S.Hanna
S.Hanna
Ecetes-fokhagymás fejes saláta
Videorecept

Ecetes-fokhagymás fejes saláta

Az ecetes fejes saláta rettentően egyszerű és gyors, a tojásos nokedli elmaradhatatlan kísérője.

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

100 receptek

Olcsó ételek

450 receptek

Ebéd

2251 receptek

Gyors ételek

1704 receptek

Sütemények

795 receptek

Karfiol

64 receptek

Húsételek

1081 receptek

Desszert

1658 receptek