HIRDETŐ
Ízletes húsvéti sonkatál

Ízletes húsvéti sonkatál

Készítsd el ezt az isteni receptet kizárólag egészséges alapanyagokból.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 1 kg pácolt sonka Hozzáadott
  • 1 db vöröshagyma Hozzáadott
  • 1 db fokhagyma Hozzáadott
  • 5 db egész bors Hozzáadott
  • 3 db babérlevél Hozzáadott
  • 20 gr friss torma Hozzáadott
  • 1 ek üveges torma Hozzáadott
  • 2 szelet friss kenyér Hozzáadott
  • 1 csipet salátakeverék Hozzáadott
  • snidling petrezselyem Hozzáadott
  • 1 db citrom Hozzáadott
  • 1 ek olívaol Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

10 perc.
1. Lépés

Egy tál vízben elkezdjük felforralni a sonkát a vöröshagymával, a babérlevelekkel, a fokhagymákkal és a borssal.Majd ezt hagyjuk a levében kihűlni.

Ízletes húsvéti sonkatál - előkészítő lépés 1
2. Lépés

Ha kihűlt szeljük fel a sonkát.

Ízletes húsvéti sonkatál - előkészítő lépés 1
3. Lépés

És egy tálon helyezzük el a következő hozzávalókkal: torma, salátakeverék, citrom, zöldfűszerek és a kenyérszeletek.

Ízletes húsvéti sonkatál - előkészítő lépés 1
4. Lépés

Végül egy kis olívaolajjal díszítsük a tetejét.

Ízletes húsvéti sonkatál - előkészítő lépés 1

Hasonló receptek

Savanyú uborka hideg tálakhoz

A savanyú uborka ízletes kiegészítő mindenféle ételhez - legyen szó hideg tálakról a meleg vacsorákról. Az alábbi recept egyszerű, és bár néhány hétig tart, hogy az uborkák savanyúak legyenek, az összes munka elvégezhető néhány órán belül.

Könnyű ecetes uborkasaláta

Frissítsd fel magad ezzel az egyszerű és ízletes uborkasalátával. Ez a ropogós, hideg uborkával és friss fűszernövényekkel készült saláta tökéletes köret bármilyen húsos fogáshoz.

Erős paprika savanyúság

Ez a recept a klasszikus magyar konyha egyik legkedveltebb étele, az erős paprika savanyúság. Az erős paprika pikáns íze, az ecet frissessége és a fűszerek komplexitása összeérve valóban karakteres ízvilágú savanyúságot hoz létre. A recept ideális párosítás lehet húsételekhez vagy szendvicsekhez, de önmagában is remek csemege.

Vödrös savanyúság a grillszezonra

A Vödrös savanyúság egy hagyományos magyar kerti parti vagy famíliai az összejövetel szerves része. Ez a savanyúság egy hűtőben tartósított zöldség keverék, ahol minden zöldségnek van ideje, hogy részese legyen a savanyító lében és így pezseg, ropog és leveszi a szemét. Használhatunk bármilyen zöldséget a salátánktól a hagymáig, a lényeg, hogy ízlésünkre savanyítsuk őket.
S.Hanna
S.Hanna
Ecetes-fokhagymás fejes saláta
Videorecept

Ecetes-fokhagymás fejes saláta

Az ecetes fejes saláta rettentően egyszerű és gyors, a tojásos nokedli elmaradhatatlan kísérője.

Immunerősítő kovászos káposzta

A kovászos káposzta egy hagyományos magyar étel, melyet savanyított káposztából készítenek. Az elkészítés során az alapanyagot sóval és vízzel együtt fermentálják, így ízletes és tápláló ételt kapnak. A kovászos káposzta kiváló probiotikus élelmiszer, amely segíti az emésztést és az immunrendszert.

Házi kimchi

A kimchi recept alapja a kínai kel, amit fűszerekkel, és gyakran chili paprikával ízesítenek.

Különleges Csemegeuborka Recept

A csemegeuborka egy népszerű savanyúság Magyarországon. Ez a recept egy őshonos magyar különlegesség, amelyet a világ számos táján élveznek | A csemegeuborka elkészítése kézzel készített és időigényes folyamat, de az íze jellegzetesen fűszeres és különleges, így megéri a munkát.

Hasonló receptek

Savanyú uborka hideg tálakhoz

A savanyú uborka ízletes kiegészítő mindenféle ételhez - legyen szó hideg tálakról a meleg vacsorákról. Az alábbi recept egyszerű, és bár néhány hétig tart, hogy az uborkák savanyúak legyenek, az összes munka elvégezhető néhány órán belül.

Könnyű ecetes uborkasaláta

Frissítsd fel magad ezzel az egyszerű és ízletes uborkasalátával. Ez a ropogós, hideg uborkával és friss fűszernövényekkel készült saláta tökéletes köret bármilyen húsos fogáshoz.

Erős paprika savanyúság

Ez a recept a klasszikus magyar konyha egyik legkedveltebb étele, az erős paprika savanyúság. Az erős paprika pikáns íze, az ecet frissessége és a fűszerek komplexitása összeérve valóban karakteres ízvilágú savanyúságot hoz létre. A recept ideális párosítás lehet húsételekhez vagy szendvicsekhez, de önmagában is remek csemege.

Vödrös savanyúság a grillszezonra

A Vödrös savanyúság egy hagyományos magyar kerti parti vagy famíliai az összejövetel szerves része. Ez a savanyúság egy hűtőben tartósított zöldség keverék, ahol minden zöldségnek van ideje, hogy részese legyen a savanyító lében és így pezseg, ropog és leveszi a szemét. Használhatunk bármilyen zöldséget a salátánktól a hagymáig, a lényeg, hogy ízlésünkre savanyítsuk őket.
S.Hanna
S.Hanna
Ecetes-fokhagymás fejes saláta
Videorecept

Ecetes-fokhagymás fejes saláta

Az ecetes fejes saláta rettentően egyszerű és gyors, a tojásos nokedli elmaradhatatlan kísérője.

Immunerősítő kovászos káposzta

A kovászos káposzta egy hagyományos magyar étel, melyet savanyított káposztából készítenek. Az elkészítés során az alapanyagot sóval és vízzel együtt fermentálják, így ízletes és tápláló ételt kapnak. A kovászos káposzta kiváló probiotikus élelmiszer, amely segíti az emésztést és az immunrendszert.

Házi kimchi

A kimchi recept alapja a kínai kel, amit fűszerekkel, és gyakran chili paprikával ízesítenek.

Különleges Csemegeuborka Recept

A csemegeuborka egy népszerű savanyúság Magyarországon. Ez a recept egy őshonos magyar különlegesség, amelyet a világ számos táján élveznek | A csemegeuborka elkészítése kézzel készített és időigényes folyamat, de az íze jellegzetesen fűszeres és különleges, így megéri a munkát.

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

641 receptek

Húsételek

744 receptek

Olcsó ételek

348 receptek

Desszert

1254 receptek

Mascarpone

75 receptek

Ebéd

1536 receptek

Köretek

655 receptek

Tészta

242 receptek

Reggeli

195 receptek