HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Ízletes töltött dagadó

Az egyik legfinomabb töltött hús. Mutatós lehet akár az ünnepi asztalon is. A töltelék szabadon variálható, van aki pikánsabban szereti, és van aki aszalt szilvával édesíti.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 80 dkg sertésdagadó Hozzáadott
  • 2 ks kifli Hozzáadott
  • 1 ks Paprika Hozzáadott
  • 7 ks tojás Hozzáadott
  • 1 tk Mustár Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • Majoránna Hozzáadott
  • sertészsír Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

150 perc.
1. Lépés

A hús minden oldalát fűszerezzük be.

2. Lépés

A gombát, paprikát és a csirkemájat aprítsuk fel és keverjük össze az áztatott kiflikkel, a tojással, a mustárral és sóval, borssal.

3. Lépés

Töltsük meg ezzel a befűszerezett dagadót. Hajtsük össze, ha szükséges tűzdeljük meg, és zsírozott tepsiben előmelegített sütőben letakarva süssük 1,5 órán keresztül. majd a fóliát levéve további15 percig pirítsuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

495 receptek

Cukkini

148 receptek

Sütés

2112 receptek

Vacsora

1663 receptek

Karfiol

66 receptek

Gyors ételek

2098 receptek

Sütemények

827 receptek

Köretek

953 receptek