HIRDETŐ

Könnyű Lyoni szelet

Sült hagymakarikával és petrezselyemzölddel tálalható csirkés finomság.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
6
  • 6 ks csirkecombok Hozzáadott
  • 2 ek liszt Hozzáadott
  • 2 dl napraforgóolaj Hozzáadott
  • só bors Hozzáadott
  • 10 dkg sűrített paradicsom Hozzáadott
  • 5 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • Petrezselyem Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

20 perc.
1. Lépés

A combokat amennyire lehet kinyitjuk. Sózzuk, borsozzuk és kicsit pihentetjük, hogy átvegye a fűszereket. Közben megtisztítjuk a hagymákat, karikára vágjuk, majd gyűrűire szedjük.

2. Lépés

A húst lisztbe forgatjuk, majd olajon mindkét oldalát átpirítjuk. A kissé megsütött hússzeleteket egy tűzálló edénybe tesszük.

3. Lépés

A visszamaradt olajra még lisztet szórunk, amit megpirítunk, hozzákeverjük a paradicsompürét, majd felengedjük annyi vízzel, hogy a tejszínnél kissé sűrűbb pecsenyelevet kapjunk. Ízesítjük, majd a húsra öntjük, és kis lángon kb. 15-20 percig még együtt főzzük.

4. Lépés

Közben a hagymakarikákat lisztbe forgatjuk, majd bő olajban aranysárgára sütjük. És összeállítjuk a husikat.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Olcsó ételek

503 receptek

Brokkoli

71 receptek

Reggeli

427 receptek

Szilva

94 receptek

Húsételek

1231 receptek

Mascarpone

141 receptek

Ebéd

2588 receptek

Sütemények

833 receptek