HIRDETŐ

Forrás: Dar1930 from Getty Images

Sertés bélszín, napon szárított paradicsommal töltve

Ez a recept a napon szárított paradicsommal töltött sertésbélszínhez az egyik kedvencem. A zsenge sertéshús, az édeskés, napon szárított paradicsom és az aromás fűszerek kombinációja az ízek harmonikus szimfóniáját alkotja.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 200 g Sertés szűzpecsenye Hozzáadott
  • 8 db Szárított paradicsom Hozzáadott
  • 4 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • olívaolaj Hozzáadott
  • só, bors Hozzáadott
  • vaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Először is előkészítem a sertés szűzpecsenyét. A fokhagymát meghámozom és összezúzom. Ezután a húst mindkét oldalát sózom és borsozom, majd bedörzsölöm a préselt fokhagymával elkevert olajjal. Legalább 20 percig hagyom így pihenni, hogy az ízek összeérjenek.

2. Lépés

Ezután a húst mindkét oldalán forró vajban megpirítjuk. Az egyik oldalon kb. 5 percig hagyom sülni, majd a másik oldalra bontom.

3. Lépés

Ezután a szűzpecsenyéket félbevágom, de nem vágom át teljesen, hogy könnyen meg lehessen tölteni. Minden szűzpecsenyébe 2-3 napon szárított paradicsomot teszek.

4. Lépés

Végül lezárom a babapiskótákat, és fóliába csomagolom őket. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 20 percig sütöm.

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

122 receptek

Húsételek

1141 receptek

Olcsó ételek

468 receptek

Sütemények

816 receptek

Ebéd

2377 receptek

Gyors ételek

1894 receptek

Tészta

333 receptek

Desszert

1797 receptek