HIRDETŐ

Forrás: FB: Jedlo je krásne

Sertéshús knédlivel

Recept a saját sertéshúsunkhoz tejszínes mártással és knédlivel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Hús és zöldség

  • 600 g sertéshús Hozzáadott
  • 2 db sárgarépa Hozzáadott
  • 1 db The Onion Hozzáadott
  • Rizs Hozzáadott

Mártás

  • 200 ml főzőtejszín Hozzáadott
  • 1 tk önserkentő liszt Hozzáadott

Gombóc

  • 500 g félig durva liszt Hozzáadott
  • 3 db Tojás Hozzáadott
  • 270 ml víz Hozzáadott
  • 1 TK kristálycukor Hozzáadott
  • 1 TK Hozzáadott
  • 2 TK olaj Hozzáadott
  • 20 g élesztő Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

Vágja a húst kisebb darabokra, és pirítsa meg olajban. Adja hozzá a felvágott sárgarépa, zeller, és hagyma. Ezután öntse fel vízzel és párolja.

2. Lépés

A tejszínt és a lisztet összekeveri szószá. A lisztet serpenyőben pirítja, hozzáadja a tejszínt és folyamatos keverés közben főzi, amíg be nem sűrűsödik.

3. Lépés

Párolja a húst zöldséggel, öntözze tejszínszósszal és párolja még egy kicsit.

4. Lépés

Gombóc - egy tálban keverjük össze a meleg vizet cukorral, sóval, olajjal, élesztővel, tojással és liszttel.

5. Lépés

Összekeverjük a tésztát, amit hagyunk kelni meleg helyen, letakarva egy konyharuhával.

6. Lépés

Ezután a tésztát 2 részre osztjuk, és gombócot formázunk belőlük.

7. Lépés

Hagyjuk még egy kicsit erjedni és gőzöljük 20 percig.

Hasonló receptek

Mezes mustaros csirke

Szereted a különböző módokon készült párolt ételeket? Te vagy a rizs szerelmese? Szereted az édes-savanyú ízt? Ne habozz és próbáld ki ezt a fantasztikus receptet!

Ropogós kacsacomb vörösboros mártással

El sem tudok képzelni hangulatosabb vasárnap délutánt, mint egy jó olvasmányt a konyhában, a párolt kacsacomb illata mellett. Ezt a receptet különösen élveztem - a combok hihetetlenül puhák és a bőr ropogós lett. A finom vörösboros mártással együtt igazi csemege. Nem megfeledkezve az alma enyhe édességéről, amely tökéletes egyensúlyt teremt a combok ízéhez.

Gombamártás csirkével

Tejszínes gombamártás receptje párolt csirkével.

Rizottó csirkével és gombával

Egy ízletes és gyors rizottó receptje csirkével és gombával, amely egy órán belül az asztalra kerülhet.

Pulyka tejszínnel

Ez a recept az egyik kedvencem, mert szeretem az egyszerűséget és az ízgazdagságot, amit a krémes pulykamell tartalmaz.

Hogyan kell főzni Chili fokhagymás garnélarákot

Ezek a chilis-fokhagymás garnélarákok egy gyors, egyszerű, ízgazdag ételek.

Hasonló receptek

Mezes mustaros csirke

Szereted a különböző módokon készült párolt ételeket? Te vagy a rizs szerelmese? Szereted az édes-savanyú ízt? Ne habozz és próbáld ki ezt a fantasztikus receptet!

Ropogós kacsacomb vörösboros mártással

El sem tudok képzelni hangulatosabb vasárnap délutánt, mint egy jó olvasmányt a konyhában, a párolt kacsacomb illata mellett. Ezt a receptet különösen élveztem - a combok hihetetlenül puhák és a bőr ropogós lett. A finom vörösboros mártással együtt igazi csemege. Nem megfeledkezve az alma enyhe édességéről, amely tökéletes egyensúlyt teremt a combok ízéhez.

Gombamártás csirkével

Tejszínes gombamártás receptje párolt csirkével.

Rizottó csirkével és gombával

Egy ízletes és gyors rizottó receptje csirkével és gombával, amely egy órán belül az asztalra kerülhet.

Pulyka tejszínnel

Ez a recept az egyik kedvencem, mert szeretem az egyszerűséget és az ízgazdagságot, amit a krémes pulykamell tartalmaz.

Hogyan kell főzni Chili fokhagymás garnélarákot

Ezek a chilis-fokhagymás garnélarákok egy gyors, egyszerű, ízgazdag ételek.

Reels

Új