HIRDETŐ
Forrás: Geshas from Getty Images
Sült csont nélküli csirkecombok
A csont nélküli csirkecombok elkészítése lényegesen egyszerűbb.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 4 Darabok csont nélküli csirkecombok
- 2 teáskanál só
- 1 teáskanál Fekete bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 EK olívaolaj
- Csirke fűszerezése
HIRDETŐ
Eljárás
60 perc.
1. Lépés
Melegítse elő a sütőt 200 Celsius fokra.
2. Lépés
Jól tisztítsa meg és szárítsa meg a csirkecombokat papírtörlővel.
3. Lépés
Az álló fokhagymával kenje le, szórja meg sóval és csirkefűszerrel, majd a végén meglocsolja olajjal.
4. Lépés
Tegye a tepsibe állva és süsse körülbelül 40 percig, vagy amíg szép aranybarnák nem lesznek.