HIRDETŐ

Forrás: NoirChocolate from Getty Images

Sült mézes csirkecombok

Ízletes sült mézes csirkecombok rizzsel, tökéletes vasárnapi ebédre.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 Csirke Combok Hozzáadott
  • 3 EK méz Hozzáadott
  • 2 EK Olívaolaj Hozzáadott
  • 4 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 1 kanál őrölt pirospaprika Hozzáadott
  • 1 kanál őrölt bors Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • friss rozmaring Hozzáadott
  • Kakukkfű Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

110 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 200 fokra.

2. Lépés

Hámozza meg, sózza és borsozza meg a csirkecombokat. Egy tálban keverje össze a mézet, az olívaolajat, a zúzott fokhagymát, az őrölt paprikát és a borsot. Mindezt jól keverjük össze, majd hagyjuk a combokat ebben a pácban pihenni legalább fél órát, de ahogy a főzés során tapasztaltam, minél tovább, annál jobb.

3. Lépés

A combokat tegye át egy tepsibe, tegye hozzá a fűszernövényeket, és a sütőben süsse körülbelül egy-másfél órán át. A sütési idő alatt a combokat időnként megkenjük a maradék páccal, hogy szép szaftosak legyenek és szép mázuk legyen.

Hasonló receptek

Hogyan készítsünk töltött Flank Steak tekercset

Az ízek finom egyensúlya teszi ezt a kényeztető, szaftos és ízletes Steak Rollt a tömegek legnagyobb örömére, ideális egy romantikus vacsorához vagy egy hétvégi családi összejövetelhez.

Ropogós kacsacomb vörösboros mártással

El sem tudok képzelni hangulatosabb vasárnap délutánt, mint egy jó olvasmányt a konyhában, a párolt kacsacomb illata mellett. Ezt a receptet különösen élveztem - a combok hihetetlenül puhák és a bőr ropogós lett. A finom vörösboros mártással együtt igazi csemege. Nem megfeledkezve az alma enyhe édességéről, amely tökéletes egyensúlyt teremt a combok ízéhez.

Ropogós sült töltött csirke tekercsek

A zsenge csirke, a sós töltelék és a ropogós héj együttesen alkotják ezt az ételt, amely nemcsak ízletes, hanem vizuálisan is vonzó.

Ízletes burek

A burek egy hagyományos balkáni étel, amely egy tészta tekercs, hússal vagy sajttal töltve.

Brokkoli sonka rakott recept

Ez a finom, kiadós brokkoli-sonkás ragu rendszeres kedvenc a családi ebédasztalunkon. Minden alkalommal, amikor elkészítem a ragut, a konyha csodálatosan illatozik a gratinált sajttól. A krémes sajt, a ropogós brokkoli és a fűszeres sonka összjátéka egyszerűen ellenállhatatlan, a ropogós ragu pedig a hab a tortán.

Sült pulykamell

A pulykamell az egyik kedvenc ételem! Először karácsonyra készítettem el ezt a receptet, és azóta az egyik védjegyemmé vált az otthoni főzésben. A hús szaftos, zsenge és aromás, a fűszernövények hozzáadása pedig egyedi ízt ad neki. A legfontosabb azonban a megfelelő sütési idő - nem túl rövid, hogy a hús ne legyen nyers, de nem is túl hosszú, hogy ne száradjon ki.

Marhahús áfonyaszósszal

Tökéletes marhahús receptje áfonyaszósszal, amely alkalmas az ünnepi asztalra.

Ropogós és lédús csirkecombok a sütőben

Ez a finom és egyszerű sült csirkecombos étel tökéletes családi vacsorának vagy heti előkészületnek. A csirkecombokat fűszerkeverékben pácoljuk, majd ropogósra sütjük, hogy a bőrük ropogós, a belsejük pedig puha és szaftos legyen. Tálalja rizzsel, salátával vagy kedvenc köretével a teljes értékű étkezéshez.

Hasonló receptek

Hogyan készítsünk töltött Flank Steak tekercset

Az ízek finom egyensúlya teszi ezt a kényeztető, szaftos és ízletes Steak Rollt a tömegek legnagyobb örömére, ideális egy romantikus vacsorához vagy egy hétvégi családi összejövetelhez.

Ropogós kacsacomb vörösboros mártással

El sem tudok képzelni hangulatosabb vasárnap délutánt, mint egy jó olvasmányt a konyhában, a párolt kacsacomb illata mellett. Ezt a receptet különösen élveztem - a combok hihetetlenül puhák és a bőr ropogós lett. A finom vörösboros mártással együtt igazi csemege. Nem megfeledkezve az alma enyhe édességéről, amely tökéletes egyensúlyt teremt a combok ízéhez.

Ropogós sült töltött csirke tekercsek

A zsenge csirke, a sós töltelék és a ropogós héj együttesen alkotják ezt az ételt, amely nemcsak ízletes, hanem vizuálisan is vonzó.

Ízletes burek

A burek egy hagyományos balkáni étel, amely egy tészta tekercs, hússal vagy sajttal töltve.

Brokkoli sonka rakott recept

Ez a finom, kiadós brokkoli-sonkás ragu rendszeres kedvenc a családi ebédasztalunkon. Minden alkalommal, amikor elkészítem a ragut, a konyha csodálatosan illatozik a gratinált sajttól. A krémes sajt, a ropogós brokkoli és a fűszeres sonka összjátéka egyszerűen ellenállhatatlan, a ropogós ragu pedig a hab a tortán.

Sült pulykamell

A pulykamell az egyik kedvenc ételem! Először karácsonyra készítettem el ezt a receptet, és azóta az egyik védjegyemmé vált az otthoni főzésben. A hús szaftos, zsenge és aromás, a fűszernövények hozzáadása pedig egyedi ízt ad neki. A legfontosabb azonban a megfelelő sütési idő - nem túl rövid, hogy a hús ne legyen nyers, de nem is túl hosszú, hogy ne száradjon ki.

Marhahús áfonyaszósszal

Tökéletes marhahús receptje áfonyaszósszal, amely alkalmas az ünnepi asztalra.

Ropogós és lédús csirkecombok a sütőben

Ez a finom és egyszerű sült csirkecombos étel tökéletes családi vacsorának vagy heti előkészületnek. A csirkecombokat fűszerkeverékben pácoljuk, majd ropogósra sütjük, hogy a bőrük ropogós, a belsejük pedig puha és szaftos legyen. Tálalja rizzsel, salátával vagy kedvenc köretével a teljes értékű étkezéshez.

Reels

Új

Top kategóriák

Húsételek

1141 receptek

Mascarpone

120 receptek

Olcsó ételek

467 receptek

Sütemények

816 receptek

Ebéd

2370 receptek

Gyors ételek

1886 receptek

Tészta

333 receptek

Desszert

1792 receptek