HIRDETŐ

Forrás: Alex Rath for Getty Images

Sütőben sült marharolád

Egy hagyományos német étel, amely örömet szerez az ízlelőbimbóknak. Ezek a marharoládok lassan, a sütőben készülnek, hogy biztosítsák a hús lágy és lédús állagát, miközben a töltelék átjárja a szalonna, a hagyma és a savanyú uborka íze.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Rouladen

  • 4 Darabok Marhahús tekercs Hozzáadott
  • 4 Darabok szalonnaszeletek Hozzáadott
  • 4 Darabok Befőtt uborka Hozzáadott
  • 2 Darabok Hagymák Hozzáadott
  • 4 evőkanál Mustár Hozzáadott
  • 1 evőkanál Hozzáadott
  • 1 evőkanál bors Hozzáadott

Mártás

  • 500 ml marhahúsleves Hozzáadott
  • 1 evőkanál paradicsompüré Hozzáadott
  • 1 evőkanál liszt Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

1. A sütőben sült marharolád receptjéhez először melegítse elő a sütőt 200 fokra. Amíg a sütő előmelegszik, készítse elő a hozzávalókat. Vágja csíkokra a hagymát, a szalonnaszeleteket és a fűszeruborkákat, majd tegye őket félre.

2. Lépés

2. Vegye elő a szűzpecsenyéket, és minden oldalukat kenje meg mustárral, mielőtt sóval és borssal ízesítené. Helyezzen sonkaszeleteket, hagymát és uborkát minden szűzpecsenyére, majd gondosan tekerje fel őket. Rögzítse minden szűzpecsenyét konyhai madzaggal vagy hústűvel.

3. Lépés

3. Helyezze a roulade-okat egy sütőálló serpenyőbe, és pirítsa meg mindegyik oldalukat, amíg barnák nem lesznek. Ezután adjon hozzá marhahúslevest és paradicsompürét, és hintsük meg a roulade-okat egy kevés liszttel.

4. Lépés

4. Helyezze a serpenyőt az előmelegített sütőbe, és párolja a roulade-okat 90 percig. Fordítsa meg a roulade-okat minden 30 percben, hogy biztosítsa az egyenletes sülést mindkét oldalon.

5. Lépés

5. Vegye ki a serpenyőt a sütőből, és hagyja pihenni a marharoulade-ot néhány percig tálalás előtt. Tálalhatja a roulade-ot burgonyapürével vagy vöröskáposztával. Jó étvágyat!

Hasonló receptek

Marhahús tekercsek

A marhahús tekercsek népszerű klasszikus étel a német konyhában. Ez a recept új szintre emeli ezt a klasszikust. Imádni fogja!

Mole Poblano mexikói csirke csokoládémártással

A Mole Poblano egy finom mexikói specialitás, amelyet rendszeresen készítek a családomnak. A csirkecombokat csokoládéval fűszerezett fűszeres mártásban pároljuk, ami annyira különlegessé teszi ezt az ételt. Próbálja ki ezt az érdekes mexikói csirke receptet, és imádni fogja!

Tefteli orosz húsgombóc

A Tefteli egy hagyományos orosz fogás darált húsból, amely könnyen elkészíthető és ízletesen fűszeres. Ezeket a húsgombócokat paradicsomszószban főzik és rizzsel vagy krumplipürével szolgálják fel.

Rablói fazék darált hússal rusztikus partyételekkel

Családunk generációk óta főzi ezt a kiadós rablópörkölt receptet. Nincs is jobb, mint összejönni a szeretteinkkel, és élvezni ezt a finom, laktató pörköltet. Számtalanszor készítettem már az évek során, és mindig nagy sikert arat, különösen a hideg téli hónapokban. A szabadban, nyílt tűzön is elkészíthető.

Szarvasmedálok áfonyamártással

Ez az elegáns ünnepi étel tökéletes különleges alkalmakra. A lédús szarvasmedálok tökéletesen kiegészülnek az édes-savanyú áfonyamártással.

Sertéshús lében gombával

A gyors és ízletes sertéshús receptje a gombás lében az ideális étel, ha kevés ideje van, de nem akar lemondani egy finom, gazdag ízekkel teli ételről.

"Arroz con Pollo" (csirke rizzsel) - Hagyományos latin-amerikai étel.

Az Arroz con Pollo egy spanyol recept, amelyet már sokszor elkészítettem, és a családom egyik kedvence. Bizonyára a csirke, a fűszerek és a zamatos rizs ízletes keveréke az, ami igazán különleges. minden egyes adag egy kalandos utazás Latin-Amerikába. Szóval, ha készen állsz arra, hogy belevessz az andalúz konyhába, akkor vágjunk bele!

Hasonló receptek

Marhahús tekercsek

A marhahús tekercsek népszerű klasszikus étel a német konyhában. Ez a recept új szintre emeli ezt a klasszikust. Imádni fogja!

Mole Poblano mexikói csirke csokoládémártással

A Mole Poblano egy finom mexikói specialitás, amelyet rendszeresen készítek a családomnak. A csirkecombokat csokoládéval fűszerezett fűszeres mártásban pároljuk, ami annyira különlegessé teszi ezt az ételt. Próbálja ki ezt az érdekes mexikói csirke receptet, és imádni fogja!

Tefteli orosz húsgombóc

A Tefteli egy hagyományos orosz fogás darált húsból, amely könnyen elkészíthető és ízletesen fűszeres. Ezeket a húsgombócokat paradicsomszószban főzik és rizzsel vagy krumplipürével szolgálják fel.

Rablói fazék darált hússal rusztikus partyételekkel

Családunk generációk óta főzi ezt a kiadós rablópörkölt receptet. Nincs is jobb, mint összejönni a szeretteinkkel, és élvezni ezt a finom, laktató pörköltet. Számtalanszor készítettem már az évek során, és mindig nagy sikert arat, különösen a hideg téli hónapokban. A szabadban, nyílt tűzön is elkészíthető.

Szarvasmedálok áfonyamártással

Ez az elegáns ünnepi étel tökéletes különleges alkalmakra. A lédús szarvasmedálok tökéletesen kiegészülnek az édes-savanyú áfonyamártással.

Sertéshús lében gombával

A gyors és ízletes sertéshús receptje a gombás lében az ideális étel, ha kevés ideje van, de nem akar lemondani egy finom, gazdag ízekkel teli ételről.

"Arroz con Pollo" (csirke rizzsel) - Hagyományos latin-amerikai étel.

Az Arroz con Pollo egy spanyol recept, amelyet már sokszor elkészítettem, és a családom egyik kedvence. Bizonyára a csirke, a fűszerek és a zamatos rizs ízletes keveréke az, ami igazán különleges. minden egyes adag egy kalandos utazás Latin-Amerikába. Szóval, ha készen állsz arra, hogy belevessz az andalúz konyhába, akkor vágjunk bele!

Reels

Új