HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/rqK8w0qh4jLfkewoc8JA/2624e35da6fb1d513e67df8d9a9938.jpeg)
Forrás: Canva
Szűzpecsenye roston sütve
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
5
- 4 ks szűzpecsenye
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál Mustár
- 2 evőkanál olaj
- só
- bors
HIRDETŐ
Eljárás
40 perc.
1. Lépés
A szűzpecsenyét megtisztítjuk, és a bőrét eltávolítjuk.
2. Lépés
A fokhagymát összetörjük, és a mustárral, olajjal, sóval és borssal együtt összekeverjük.
3. Lépés
A húst bekenjük a mustáros keverékkel, és hagyjuk állni legalább 1 órát, hogy átvegye az ízeket.
4. Lépés
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
5. Lépés
A húst sózzuk, borsozzuk, és a meleg sütőben sütjük 20-25 percig, amíg a hús belseje piros és a kívül rózsaszínes lesz.
6. Lépés
Tálaljuk melegen, zöldségekkel és krumplipürével.