HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/M9NzIoEq49LR-sCmWVMb/3a2a6c6181e017951a225fb17eaf93.jpeg)
Forrás: ajafoto from Getty Images
Tintahal kenhető
A tökéletes karalábé sonkával és kukoricával. Szendvicsekre vagy köretként is használható.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 3 db karalábé
- 1 konzerva Kukorica
- 1 db piros paprika
- 250 ml tartármártás
- Só, őrölt fekete bors
- őrölt pirospaprika
HIRDETŐ
Eljárás
20 perc.
1. Lépés
Tisztítsuk meg és reszeljük le a karalábét finom reszelőn. Kicsit csavarja ki.
2. Lépés
Ezután adjuk hozzá a kukoricát, az apróra vágott paprikát, a tartármártást, az őrölt pirospaprikát, a sót és a borsot.
3. Lépés
Keverjen össze mindent jól, és hagyja a salátát a hűtőben pihenni.