HIRDETŐ

Tökéletes csopaki aprópecsenye

Nem a hagyományos recept, de ugyanolyan, ha nem még finomabb.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 5 kg füstölt szalonna Hozzáadott
  • 1 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • 40 dkg lapocka Hozzáadott
  • 5 dkg gomba Hozzáadott
  • 5 dkg zöldborsó Hozzáadott
  • 1 csokor Petrezselyem Hozzáadott
  • só bors Hozzáadott
  • 1 ks zöldpaprika Hozzáadott
  • 1 ks paradicsom Hozzáadott
  • 1 gerezd fokhagyma Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

Az apróra vágott füstölt szalonnát zsírjára pirítjuk, majd beledobjuk a szintén apróra vágott vöröshagymát.

2. Lépés

A húst csíkokra vágjuk és a hagymával összekeverve kb. 15-20 percig erős lángon pirítjuk.

3. Lépés

Hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt gombát, a zöldborsót, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, hozzáadjuk a zöldpaprikát, a paradicsomot, s végül az apróra vágott fokhagymát.

4. Lépés

Amikor a hús megpuhult, petrezselymes burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új