HIRDETŐ
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/XVUmPjlb74ZovmIMYTnO/bd512fba3b17e6fd7487b71dcb97ae.jpeg)
Forrás: FB: Jedlo je krásne
Bodag cigány kenyér
      HIRDETŐ
   
Hozzávalók
adagok száma  
1
 - 500 g liszt
- 1 tk só
- 1 tk sütőpor
- víz
- olaj
      HIRDETŐ
   
Eljárás
 90 perc.
1. Lépés 
  A lisztet öntsük egy tálba, és keverjük össze a sóval és a sütőporral.
2. Lépés 
  Fokozatosan adjunk hozzá vizet és kevés olajat.
3. Lépés 
  Elkészítjük a tésztát.
4. Lépés 
  A tepsit kikenjük olajjal, a közepébe tesszük a tésztát, majd olajozott kézzel elsimítjuk, és a tésztát egészen ütközésig elkenjük. A tetejét megkenjük kevés olajjal.
5. Lépés 
  A kenyeret 180°C-ra előmelegített sütőben kb 25 percig sütjük.


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/eYDtWQY8KYkTD8bymUmc/da138b477f40294833fb3bfc5fe0fd.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/InKz4mLMc4M4ZMpQ7_7B/e5370ea99a3887439d6a4378234e97.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/GbUkrhZF0HOo3Fw10H4d/622fd8b926487ac9d8ab5f3743e256.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/HNSm1KAK-BwT-0MXFst3/5d308a3863563cb2cc38756353d4a7.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/5t6MRfA4Bf0KNViSBems/b6d91a20313e369d4b55f573a7504c.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/DWwD49G8An32ylq0GbPt/27f1071280b0b5dc967b8b1cf75d9f.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/B5dMBVUIsnqurbMpT3Py/1c05d1ed020b4f94fef5eec54a8894.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/9-aRAFRXr9y75Y0uJFDx/d4b79ce8271469cbc5078c13069c7d.jpeg)












