HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Grilles vasalt csirkecomb

Gyorsan elkészül, nagyon finom. Ha csak rácsos grilletek van, egy kicsivel mérsékeljétek a hőmérsékletet.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2

Csirke

  • 500 g csirkecombfilé Hozzáadott
  • 50 ml olívaolaj Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott

Coleslaw

  • lilakáposzta Hozzáadott
  • 1 Fej hagyma Hozzáadott
  • 2 Szál sárgarépa Hozzáadott
  • 150 g majonéz Hozzáadott
  • só bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A csirkehúst bőrével lefelé egy deszkára helyezzük, majd nehéz súllyal kivasaljuk, összetörjük a benne lévő rostokat. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk egy kanál olívaolajjal, és kicsit átmasszírozzuk.

2. Lépés

Ezután egy tálba tesszük, és öntünk még rá olívaolajat, hogy ne száradjon ki, és kicsit pácolódjon.

3. Lépés

A lila káposztát egy mandolinon legyaluljuk, a hagymát félbevágjuk, és felszeleteljük, a répát pedig nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Sózzuk, borsozzuk, összeforgatjuk, és félretesszük.

4. Lépés

A csirkecombot a bőrével lefelé tesszük a grillre, a zöldségek mellé, kb. 20 percre, 10 perc után átforgatva. Miközben sülnek, befejezzük a coleslaw-t, hozzáadjuk a majonézt, és alaposan összekeverjük.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új