HIRDETŐ
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/LCmrd-o_rpstxPLluz8V/d36f98834cb366261dd8e90302d074.jpeg)
Forrás: MikeLaptev from Getty Images
Hideg cseresznyeleves
A hideg cseresznyeleves igazi nyári csemege, amit gyorsan és egyszerűen el lehet készíteni. Az édes-savanyú cseresznye és fűszerek kombinációja igazán felfrissülést jelent a meleg napokon. Próbáld ki te is!
      HIRDETŐ
   
Hozzávalók
adagok száma  
4
 - 500 g friss cseresznye
- 100 g cukor
- 1 Csomag vaníliás cukor
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- 200 ml Tejszín
- 1 l víz
      HIRDETŐ
   
Eljárás
 60 perc.
1. Lépés 
  1. lépés: Cseresznye előkészítése
2. Lépés 
  2. lépés: Cukorral való főzés
3. Lépés 
  3. lépés: Fahéj, vanília hozzáadása
4. Lépés 
  4. lépés: Tejszínnel való készítés
5. Lépés 
  5. lépés: Hűtés
6. Lépés 
  6. lépés: Tálalás


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/HNSm1KAK-BwT-0MXFst3/5d308a3863563cb2cc38756353d4a7.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/UVL-OrzaQ_PtU38vZrH8/e95923312712ced5f308cb759c06f4.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/ifsoi3hUXMDeY_ycbt7m/2f3cc2a2880687a7a0ecfd0befb32c.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/rPnnMKuDk4jEISMuKuUs/0549ebc92ae8014b494b0b8d7d1641.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/yQtVlCuVcOvn9hbRWzIB/75e3bbb0662783e50f70622d2a6478.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/9GBoMN-iAVYk1i-Bw22a/9fc79811839882ab7d71930a0f31b5.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/MJTYi_vtX1H5Wdvnkw0a/93320194de221d68f9b9f571e50939.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/AJLG-N2WVJ06Gd6M-7Nu/185e958afa268c2be7bc2738397f06.jpeg)












