HIRDETŐ

Forrás: pixelshot from Canva

Hideg uborkaleves

Ez a frissítő leves tökéletes a forró nyári napokon. Tele van ízekkel és nagyon könnyű elkészíteni.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Uborkák Hozzáadott
  • 2 db vöröshagyma Hozzáadott
  • 2 db fokhagyma Hozzáadott
  • 500 ml joghurt Hozzáadott
  • 1 db Citrom Hozzáadott
  • kapor Hozzáadott
  • 2 TK só és bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

Meghámozzuk a uborkát, hagymát és fokhagymát. A uborkát lereszeljük, a hagymát és fokhagymát apróra vágjuk.

2. Lépés

A turmixgépbe reszelt uborkát, vágott hagymát és fokhagymát adunk. Hozzáadjuk a joghurtot, a sót, a fűszereket és a lime levet. Mindent jól összeturmixolunk.

3. Lépés

Hozzáadjuk az aprított kapor, majd újra alaposan összekeverjük.

4. Lépés

A levest hidegen szolgáljuk fel, uborkadarabokkal és kaporral díszítve.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek