HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Klasszikus hagymás rostélyos

A sült hagyma sokaknak összefuttatja a nyálat a szájban. Pont emiatt annyira hivogató ennek a rostélyosnak az elkészítése. A pácolásra szánt időt leszámítva egy gyors főételként szolgál.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 2 szelet hús Hozzáadott
  • 1 ek Mustár Hozzáadott
  • 2 vöröshagyma Hozzáadott
  • 5 dkg liszt Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • pirospaprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Az olajból, mustárból és pirospaprikából készítsünk pácot, és ebben pihentessük egy éjszakán át a kiklopfolt húsokat. Másnap sózzuk, egyik oldalát szórjuk meg liszttel és süssük meg forró olajban.

2. Lépés

A hagymát karikázzuk fel, egy tálban szórju meg liszttel és süssük ki ropogósra.

3. Lépés

Tálalásnál a sült hagymát a hús tetejére szokás pakolni.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

495 receptek

Cukkini

148 receptek

Sütés

2112 receptek

Vacsora

1663 receptek

Karfiol

66 receptek

Gyors ételek

2098 receptek

Sütemények

827 receptek

Köretek

953 receptek