HIRDETŐ

Forrás: Youtube

Klasszikus hagymás rostélyos

A sült hagyma sokaknak összefuttatja a nyálat a szájban. Pont emiatt annyira hivogató ennek a rostélyosnak az elkészítése. A pácolásra szánt időt leszámítva egy gyors főételként szolgál.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 2 szelet hús Hozzáadott
  • 1 ek Mustár Hozzáadott
  • 2 vöröshagyma Hozzáadott
  • 5 dkg liszt Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • bors Hozzáadott
  • pirospaprika Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Az olajból, mustárból és pirospaprikából készítsünk pácot, és ebben pihentessük egy éjszakán át a kiklopfolt húsokat. Másnap sózzuk, egyik oldalát szórjuk meg liszttel és süssük meg forró olajban.

2. Lépés

A hagymát karikázzuk fel, egy tálban szórju meg liszttel és süssük ki ropogósra.

3. Lépés

Tálalásnál a sült hagymát a hús tetejére szokás pakolni.

Reels

Új

Top kategóriák

Húsételek

1154 receptek

Mascarpone

126 receptek

Olcsó ételek

470 receptek

Sütemények

820 receptek

Gyors ételek

1930 receptek

Szószok

268 receptek

Desszert

1816 receptek

Tészta

337 receptek

Túró

228 receptek