HIRDETŐ

Korhelyleves - az igazi magyar íz

Egy tradicionális magyar étel, ami tökéletesen alkalmas a hideg időszakokban. A leves gazdag ízvilága az ízesítők és a húsok kombinációjának köszönhető.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 Csomag kolbász felkockázva g Hozzáadott
  • 1 Csomag szalonnakaraj felkockázva g Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma apróra vágva Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma pürésítve Hozzáadott
  • 2 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 1 Csomag húsleves liter Hozzáadott
  • 2 Csomag zöldségleveskocka db Hozzáadott
  • 2 Csésze krumpli felkockázva Hozzáadott
  • 2 Csésze zöldbab felkockázva Hozzáadott
  • 2 Csésze karalábé felkockázva Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

A kolbászt és a szalonnakarajat egy nagyméretű fazékban kevés zsiradékon megpirítjuk.

2. Lépés

Adjuk hozzá a vöröshagymát és a fokhagymát, és pirítsuk még egy kicsit.

3. Lépés

Adjunk hozzá 2 evőkanál lisztet, és keverjük össze, hogy eltávolítsuk a zsír feleslegét.

4. Lépés

Öntsük hozzá a húsleves és a zöldségleveskockákat, és keverjük el.

5. Lépés

Adjunk hozzá krumplit, zöldbabot és karalábét, és főzzük, amíg a zöldségek puhák lesznek.

6. Lépés

Ízesítsük sóval és borssal ízlés szerint.

7. Lépés

Tálaljuk melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

131 receptek

Sütemények

826 receptek

Olcsó ételek

483 receptek

Húsételek

1188 receptek

Gyors ételek

2018 receptek

Desszert

1882 receptek

Ebéd

2482 receptek

Főtt

1874 receptek