HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/I1yza54-6wVR0PebVrUd/aaee0e0fee328da39bf557c1e73cfe.jpeg)
Forrás: Pixabay: ivabalk
Marináda na bravčové stehno
Chutná a jednoduchá marináda, ktorá dodá vášmu bravčovému stehnu nezabudnuteľnú chuť.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
3
- 3 evőkanál szójaszósz
- 3 evőkanál Méz
- 2 db gerezd fokhagyma
- őrölt pirospaprika
- 1 teáskanál só és bors
- 1 db citrom
HIRDETŐ
Eljárás
120 perc.
1. Lépés
Keverje össze a szójaszószt, mézet, préselt fokhagymát, őrölt paprikát, sót és fekete borsot egy tálban.
2. Lépés
Hámozzuk meg a citromot és reszeljük le finoman. Adjuk hozzá a citromlevet a keverékhez.
3. Lépés
A sertéscombot helyezze a páclébe, és hagyja ott legalább 2 órán át a hűtőszekrényben, ideális esetben egész éjszaka.
4. Lépés
Aztán a sertéscsülköt grillezni vagy sütni kell.