HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Mézes-szezámmagos csirke

Szezámmagos csirkét készíthünk úgy is, hogy panírozásnál a kenyérmorzsába keverjü a szezámmagot, de itt az idő kipróbálni valami újat. Ez a recept a kínai konyhába ad betekintést.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 6 evőkanál liszt Hozzáadott
  • 3 ks tojás Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • olaj Hozzáadott
  • 1 Csomag szódabikarbóna Hozzáadott
  • 112 dl víz Hozzáadott
  • 2 tk méz Hozzáadott
  • 2 tk ketchup Hozzáadott
  • 4 tk szezámmag Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Összekeverjük a lisztet, a tojást, a sót, 1 evőkanál olajat és a sütőport a vízzel. Ebbe mártogatjuk bele a felcsíkozott csirkemellett, majd kisütjük olajban.

2. Lépés

A szószhoz összekeverjük a mézet, a ketchupot és a szezámmagot. Ebbe forgatjük bele a sült csirkemelleket.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új