HIRDETŐ

Forrás: Mykola Lunov from Canva

Narancsos csirke

A narancsos csirke remek választás azoknak, akik élvezni szeretnék az édes-savanyú ízkombinációt. Ezt a csirkét friss narancsokkal és különleges fűszermixtel sütjük a sütőben.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4

Csirke

  • 1 darab csirke Hozzáadott

Marinade

  • 3 Darabok Narancsok Hozzáadott
  • 2 Kanálok Eszközök ## funkciók névtér funkciók { // Mentse le a lefordított szöveget tipus save_translation = (_: { szöveg: string, }) => bármely; } // névtér funkciók Hozzáadott
  • 2 kanalak Szárított rozmaring Hozzáadott
  • 1 Kanál Szárított kakukkfű Hozzáadott
  • 1 Kanál Sók Hozzáadott
  • 1 Kanál őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

Melegítse elő a sütőt 220 Celsius fokra.

2. Lépés

Mossa meg a csirkét és törölje szárazra papírtörlővel.

3. Lépés

Készítsen mártást a két narancs levéből, mézből, rozmaringból, kakukkfűből, sóból és borssal.

4. Lépés

Borítsa a csirkét mártással és helyezze sütőbe.

5. Lépés

Szórja meg a maradék narancssal, szeletekre vágva.

6. Lépés

Süssön előmelegített sütőben 60 percig, amíg a csirke aranysárgára válik és a levek tisztán folyanak ki.

7. Lépés

Hagyja pihenni a csirkét 10 percig mielőtt felszolgálja.

Hasonló receptek

Ropogós sertéscomb sütőben sütve

Ennek a sertéscombsültnek a ropogós aranyszínű külseje és zsenge belseje, valamint az ízek összetettsége mindig is nagy sikert aratott.

Kemencében sült szaftos sertés bélszín

Ez a sült sertésbélszín az egyik leggyorsabb receptem egy gyors, ízletes hétköznap esti étkezéshez.

Sütőben sült pulykamell

Ez a sütőben sült pulykamell recept egy egyszerű, klasszikus ünnepi főétel, ami rozmaringgal, zsályával és kakukkfűvel van fűszerezve a legízletesebb eredmény érdekében. Gluténmentes és 6 személyre elegendő.

Fokhagymás pulykaszárny

Ez a recept egy ízletes, könnyű és egyszerűen elkészíthető főétel. Az ízletes pulykaszárnyat friss fűszernövényekkel, fokhagymával és olívaolajjal ízesítjük, majd lassan sütjük a tökéletes íz- és textúraelőállítás érdekében.

Ropogós sült töltött csirke tekercsek

A zsenge csirke, a sós töltelék és a ropogós héj együttesen alkotják ezt az ételt, amely nemcsak ízletes, hanem vizuálisan is vonzó.

Krémes csirke és rizoni tészta tálca sütés

Ez a krémes csirke és rizóni tálcás sütemény receptje kiadós, laktató és csodálatosan megnyugtató - tökéletes azokon a napokon, amikor egy kis ételszeretetre van szükséged.

Sült pulykamell

A pulykamell az egyik kedvenc ételem! Először karácsonyra készítettem el ezt a receptet, és azóta az egyik védjegyemmé vált az otthoni főzésben. A hús szaftos, zsenge és aromás, a fűszernövények hozzáadása pedig egyedi ízt ad neki. A legfontosabb azonban a megfelelő sütési idő - nem túl rövid, hogy a hús ne legyen nyers, de nem is túl hosszú, hogy ne száradjon ki.

Hasonló receptek

Ropogós sertéscomb sütőben sütve

Ennek a sertéscombsültnek a ropogós aranyszínű külseje és zsenge belseje, valamint az ízek összetettsége mindig is nagy sikert aratott.

Kemencében sült szaftos sertés bélszín

Ez a sült sertésbélszín az egyik leggyorsabb receptem egy gyors, ízletes hétköznap esti étkezéshez.

Sütőben sült pulykamell

Ez a sütőben sült pulykamell recept egy egyszerű, klasszikus ünnepi főétel, ami rozmaringgal, zsályával és kakukkfűvel van fűszerezve a legízletesebb eredmény érdekében. Gluténmentes és 6 személyre elegendő.

Fokhagymás pulykaszárny

Ez a recept egy ízletes, könnyű és egyszerűen elkészíthető főétel. Az ízletes pulykaszárnyat friss fűszernövényekkel, fokhagymával és olívaolajjal ízesítjük, majd lassan sütjük a tökéletes íz- és textúraelőállítás érdekében.

Ropogós sült töltött csirke tekercsek

A zsenge csirke, a sós töltelék és a ropogós héj együttesen alkotják ezt az ételt, amely nemcsak ízletes, hanem vizuálisan is vonzó.

Krémes csirke és rizoni tészta tálca sütés

Ez a krémes csirke és rizóni tálcás sütemény receptje kiadós, laktató és csodálatosan megnyugtató - tökéletes azokon a napokon, amikor egy kis ételszeretetre van szükséged.

Sült pulykamell

A pulykamell az egyik kedvenc ételem! Először karácsonyra készítettem el ezt a receptet, és azóta az egyik védjegyemmé vált az otthoni főzésben. A hús szaftos, zsenge és aromás, a fűszernövények hozzáadása pedig egyedi ízt ad neki. A legfontosabb azonban a megfelelő sütési idő - nem túl rövid, hogy a hús ne legyen nyers, de nem is túl hosszú, hogy ne száradjon ki.

Reels

Új

Top kategóriák

Húsételek

1141 receptek

Mascarpone

120 receptek

Olcsó ételek

467 receptek

Sütemények

816 receptek

Ebéd

2370 receptek

Tészta

333 receptek

Gyors ételek

1886 receptek

Desszert

1792 receptek