HIRDETŐ
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/7GGHTRwoAA-z0yL93qvx/76463407c8940bec3d0abda0ea1eb5.png)
Olajban sült krumplis pogácsa
Onnan kapta a nevét, hogy az elkészítés során olajban sütik. Kiváló választás reggelire, uzsonnára vagy könnyű vacsorára.
      HIRDETŐ
   
Hozzávalók
adagok száma  
4
 - 500 Gram krumpli
- 100 Gram liszt
- 2 tojás
- só
- bors
- 1 kiskanál szódabikarbóna
- olaj a sütéshez
      HIRDETŐ
   
Eljárás
 60 perc.
1. Lépés 
  Hámozzuk meg a krumplit és főzzük meg sós vízben.
2. Lépés 
  Ha megfőtt, törjük össze, majd hagyjuk kihűlni.
3. Lépés 
  Adjuk hozzá a lisztet, a tojásokat, a szódabikarbónát és a sót. Alaposan dolgozzuk össze az összetevőket.
4. Lépés 
  Formázzunk a tésztából pogácsákat.
5. Lépés 
  Forró olajban süssük a pogácsákat mindkét oldalukon, amíg szép aranybarna színűek nem lesznek.
6. Lépés 
  Papírtörölközőn csepegtessük le a felesleges olajat.
7. Lépés 
  Tálaljuk friss kenyerrel és sajttal.


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/rv_UR9FVX1I8_4nJ8wLC/722f41239053b3290cdaaf5ad91a23.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/yQtVlCuVcOvn9hbRWzIB/75e3bbb0662783e50f70622d2a6478.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/GbUkrhZF0HOo3Fw10H4d/622fd8b926487ac9d8ab5f3743e256.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/OemghRfifUu7fzlvWliU/1d5024f51912e814fb35b7972c3c44.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/_Yc9-q8i2NdqXFCk_Ms9/2f14d6766c35bcac836ff7027fa373.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/Na4uecAs_SCx26-K86kF/7d8e2aff6db0c08177010671dada95.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/x06Mag8YDJubK1QsTBRB/9765b6e8e56a3ebbf527aaac9bb3fa.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/vam6Gbxpr9tc6W-XK2QP/4fb04210f2ee4e8f159d321519ed19.png)












