HIRDETŐ
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/9z3ysZaOQTaYaIvoK-4j/171ab76fa18bbdf9673966640cdeeb.png)
Párizsi krém házilag
Egy finom, krémes és könnyen elkészíthető húsos szendvicskrém, amelynek íze és textúrája ragyogóan harmonizál egy-egy friss zöldséggel töltött szendvicsben.
      HIRDETŐ
   
Hozzávalók
adagok száma  
8
 - 250 g párizsi felvágott
- 250 g tejföl
- 100 g reszelt sajt
- 1 Közepes hagyma, felaprítva
- 1 teáskanál Mustár
- 1 teáskanál Paprika
- só és bors ízlés szerint
      HIRDETŐ
   
Eljárás
 30 perc.
1. Lépés 
  A felaprított párizsi felvágottat daráljuk át, vagy vágjuk apró kockákra.
2. Lépés 
  A habosra kevert tejfölbe adjuk hozzá a reszelt sajtot, a felaprított hagymát, a mustárt és a paprikát, majd alaposan keverjük össze.
3. Lépés 
  Adjuk hozzá a már apróra vágott párizsit, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
4. Lépés 
  Az elkészült krémet hűtőbe tesszük legalább 1 órára, hogy az ízek és az állag összeérjenek.


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/B5dMBVUIsnqurbMpT3Py/1c05d1ed020b4f94fef5eec54a8894.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/rie6-RXbU2jkwFgTOCgG/bc3a5492e9f093eed65820d4801b91.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/ZdRT9l2w0ndA2FAkSR9-/124f8b5d2fc2ec043b4f95ae82a1e2.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/bV_fiJ3MUqvtwhPQs-WJ/9133cc09e520e29ca55f7d59231ba6.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/p5aCsUWppswXBzmhXrij/9b9c50c7ded411d86fd717aeafad62.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/rv_UR9FVX1I8_4nJ8wLC/722f41239053b3290cdaaf5ad91a23.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/eYDtWQY8KYkTD8bymUmc/da138b477f40294833fb3bfc5fe0fd.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/MhtvUlVXP5gGLMHYVV4p/a47197ecae9f9dda9bcefa13236ee5.png)












