HIRDETŐ

Forrás: arfo from Getty Images

Sertéshús gombán

A tökéletes sertéshús receptje gombával és mártással.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 250 g Gomba Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 2 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 2 EK liszt Hozzáadott
  • 500 ml Marhahúsleves Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • kömény Hozzáadott
  • Fekete bors Hozzáadott
  • 1 EK Növényi olaj Hozzáadott
  • cukor Hozzáadott
  • ecet Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

75 perc.
1. Lépés

A húst kockákra vágjuk, és megsózzuk. Tisztítsuk meg és vágjuk fel a gombát.

2. Lépés

Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát.

3. Lépés

Amikor a hagyma aranybarnára sül, hozzáadjuk a húst, és barnára pirítjuk.

4. Lépés

Ezután adjuk hozzá a felszeletelt gombát, a köményt, egy kis borsot, és öntsük fel az egészet a húslevessel.

5. Lépés

Hagyja a húst körülbelül egy órán át párolódni. Ezután adjuk hozzá a vízben feloldott lisztet, keverjük meg, és hagyjuk még egy ideig párolódni.

6. Lépés

Végül ízlés szerint sóval, cukorral és ecettel ízesítjük.

Reels

Új

Top kategóriák

Húsételek

1141 receptek

Mascarpone

122 receptek

Olcsó ételek

468 receptek

Sütemények

816 receptek

Ebéd

2377 receptek

Gyors ételek

1894 receptek

Tészta

333 receptek

Desszert

1797 receptek