HIRDETŐ

Forrás: arfo from Getty Images

Sertéshús gombával

Sertéshús receptje tejszínes gombával.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús Hozzáadott
  • 500 g Gombák Hozzáadott
  • 1 darab The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd Fokhagyma Hozzáadott
  • 200 ml Főzőtejszín Hozzáadott
  • Só és őrölt fekete bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 2 EK Olajok Hozzáadott
  • petrezselyem a díszítéshez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

90 perc.
1. Lépés

A húst megmossuk, megszárítjuk és kisebb darabokra vagy szeletekre vágjuk. Sóval és borssal fűszerezzük. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, és barnítsuk meg a húst mindkét oldalán jól. Ez nagyon fontos a hús szaftossága miatt, és nem szabad kihagyni.

2. Lépés

Hámozza meg és aprítsa finomra a hagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a húshoz, és hagyjuk egy ideig párolódni.

3. Lépés

Mossuk meg, szárítsuk meg és szeleteljük fel a gombát. Adjuk a húshoz és a hagymához a fazékhoz. Pároljuk, amíg a gomba le nem engedi a vizet.

4. Lépés

Végül adjuk hozzá a tejszínt, keverjük meg, és pároljuk egy ideig, amíg megpuhul. Tálaljuk petrezselyemmel díszítve.

Reels

Új

Top kategóriák

Húsételek

1141 receptek

Mascarpone

122 receptek

Olcsó ételek

468 receptek

Sütemények

816 receptek

Ebéd

2377 receptek

Gyors ételek

1894 receptek

Tészta

333 receptek

Desszert

1797 receptek