HIRDETŐ

Sertéshús lében gombával

A gyors és ízletes sertéshús receptje a gombás lében az ideális étel, ha kevés ideje van, de nem akar lemondani egy finom, gazdag ízekkel teli ételről.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Sertéshús sovány currys currys sertéscomb szűzpecsenye Hozzáadott
  • 250 g Friss gomba Hozzáadott
  • 1 The Onion Hozzáadott
  • 3 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 tk őrölt édes paprika Hozzáadott
  • 250 ml húsleves Hozzáadott
  • 2 Tablespoon Butters Hozzáadott
  • Hozzáadott
  • frissen őrölt fekete bors Hozzáadott
  • Friss fűszernövények a körethez Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

45 perc.
1. Lépés

Öblítse le a sertéshúst folyó víz alatt, és törölje szárazra konyhai papírral. Vágja a húst kisebb darabokra. Így gyorsabban elkészül az étel.

2. Lépés

Hámozza meg a hagymát és a fokhagymát, és vágja finomra. Mossuk meg a gombát, és vágjuk félbe.

3. Lépés

Olvassza fel a vajat egy serpenyőben közepes lángon, és adja hozzá az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Hagyjuk őket kb. 2 percig párolódni, amíg enyhén aranyszínűvé válnak.

4. Lépés

Tegye a húst a serpenyőbe, és mindkét oldalát pirítsa aranybarnára. Adja hozzá a felszeletelt gombát a serpenyőbe, és folytassa a párolást, amíg a gomba megbarnul és levet ereszt.

5. Lépés

Adjuk hozzá az őrölt édes paprikát, sót, borsot. Öntsük fel a húslevessel, és főzzük puhára. Végül díszítse az ételt friss fűszernövényekkel.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Sütemények

829 receptek

Ebéd

2585 receptek

Olcsó ételek

500 receptek

Tészta

352 receptek

Mascarpone

140 receptek

Túró

281 receptek

Fojtogató

137 receptek

Húsételek

1230 receptek