HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/3FQssH8AaXjHUzE83PNW/d6470115a0560ec09481787192e6a5.jpeg)
Forrás: Youtube
Sóskamártás
A sóskamártás, avagy sóskafőzelék olyan gyorsan elkészíthető étel, mely önmagában is fogyasztható, de főtt tojás, vagy sült hús kísérőjeként is ideális.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
4
- 450 Gram fagyasztott sóska
- 3 evőkanál olaj
- 2 evőkanál liszt
- 1 evőkanál kristálycukor
- 2 evőkanál citromlé
- só
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
1. Lépés
A sóskát felolvasztjuk és kicsavarjuk a felesleges levet.
2. Lépés
Egy serpenyőben az olajból és lisztből készítsünk rántást.
3. Lépés
Adjuk hozzá a sóskát, keverjük át, és öntsük fel fél liter vízzel.
4. Lépés
Amikor felforr, adjunk hozzá sót, cukrot és citromlevet.