HIRDETŐ

Tatár bifsztek hátszínből

A klasszikus tatár bifsztek finom és pénztárcabarát változata.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 60 dkg hátszín Hozzáadott
  • 2 ks tojássárgája Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 Fej vöröshagyma Hozzáadott
  • só bors pirospaprika Hozzáadott
  • 1 dl olívaolaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

15 perc.
1. Lépés

A hátszínt kétszer ledaráljuk, majd olívaolajjal összekeverve egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

2. Lépés

Másnap a hátszínt összekeverjük a lereszelt vöröshagymával és fokhagymával. Plusz hozzáadjuk még a tojássárgát, pirospaprikát, sót, borsot és mustárt is.

3. Lépés

Mikor sima és krémes állagúra kevertük a masszát, lefóliázzuk és egy újabb éjszakára a hűtőbe tesszük.

4. Lépés

Pirítóssal, vajjal és lilahagymával tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

141 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Karfiol

66 receptek

Brokkoli

71 receptek

Húsételek

1231 receptek

Borsó

142 receptek

Késői reggeli

311 receptek

Ebéd

2588 receptek