HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/O_86RpbSKuQ7DjCprQ2x/f9f15dbeb416824d98f09fedad6315.jpeg)
Tatár bifsztek hátszínből
A klasszikus tatár bifsztek finom és pénztárcabarát változata.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 60 dkg hátszín
- 2 ks tojássárgája
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 Fej vöröshagyma
- só bors pirospaprika
- 1 dl olívaolaj
HIRDETŐ
Eljárás
15 perc.
1. Lépés
A hátszínt kétszer ledaráljuk, majd olívaolajjal összekeverve egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
2. Lépés
Másnap a hátszínt összekeverjük a lereszelt vöröshagymával és fokhagymával. Plusz hozzáadjuk még a tojássárgát, pirospaprikát, sót, borsot és mustárt is.
3. Lépés
Mikor sima és krémes állagúra kevertük a masszát, lefóliázzuk és egy újabb éjszakára a hűtőbe tesszük.
4. Lépés
Pirítóssal, vajjal és lilahagymával tálaljuk.