HIRDETŐ

Forrás: stockfotocz from Getty Images

Tehénbélszínnel krémben

A krémes marharagu egy kiváló fő fogás, ami nem hiányozhat egy jó konyhából.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 800 g marhapofa bélszín Hozzáadott
  • 2 db The Onion Hozzáadott
  • 2 db sárgarépa Hozzáadott
  • 150 ml főzőtejszín Hozzáadott
  • 1 db babérlevél Hozzáadott
  • 10 g Hozzáadott
  • 5 g őrölt fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

120 perc.
1. Lépés

A húst szeletekre vágjuk, megsózzuk és megfűszerezzük.

2. Lépés

A serpenyőben pirítjuk a felvágott hagymát, hozzáadjuk a felvágott répát és pirítjuk.

3. Lépés

Hozzáadjuk a húst a serpenyőbe és minden oldalról megpirítjuk, hozzáadjuk a babérlevelet.

4. Lépés

Hozzáadjuk a vizet, fedjük le és főzzük 1-1,5 órát.

5. Lépés

Ha a hús puha, keverjük össze a mártást, adjunk hozzá tejszínt és főzzük még 15 percig.

6. Lépés

Házilag készült gombóccal szolgáljuk fel.

Hasonló receptek

Krémes fűszeres csirke bab fehér chili

Ez a kényelmes és kiadós recept a finom csirkét különféle ízletes fűszerekkel, zsenge babokkal és aromás zöldségekkel kombinálja, hogy krémes, fűszeres, de nem túl csípős chilit hozzon létre, amely egyszerűen ellenállhatatlan.

Fűszeres vadhús-pörkölt

Egy klasszikus vadhús-pörkölt, amelyet vörösborral, gyökérzöldségekkel és friss fűszernövényekkel készítenek. Ideális a hideg téli napokra és különleges alkalmakra.

Csirkemell paradicsomszósszal

Ízletes recept csirkemell paradicsomszósszal.

Rizottó csirkével és gombával

Egy ízletes és gyors rizottó receptje csirkével és gombával, amely egy órán belül az asztalra kerülhet.

Tésztasaláta csirkével és tejszínnel

Egy ízletes tésztasaláta receptje csirkével és tejszínnel, amelyet hidegen vagy melegen is fogyaszthat.

Vadas mártás recept zsemlegombóccal

A vadas mártás a magyar konyha egyik kiemelkedő és évszázados hagyományokkal rendelkező specialitása. A gazdagon fűszerezett, sűrű, krémes mártás tökéletesen illik a puha zsemlegombóchoz, amelyeket a vadas mártásban tálalunk. Az elegáns, de mégis rusztikus, és ízletes szintjén igazán kiemeli az étel jellegzetes ízeit.

Sült csirkecombok sajttal

Finom sült csirkecomb receptje sajttal és tejszínnel.

Marhahús áfonyaszósszal

Tökéletes marhahús receptje áfonyaszósszal, amely alkalmas az ünnepi asztalra.

Hasonló receptek

Krémes fűszeres csirke bab fehér chili

Ez a kényelmes és kiadós recept a finom csirkét különféle ízletes fűszerekkel, zsenge babokkal és aromás zöldségekkel kombinálja, hogy krémes, fűszeres, de nem túl csípős chilit hozzon létre, amely egyszerűen ellenállhatatlan.

Fűszeres vadhús-pörkölt

Egy klasszikus vadhús-pörkölt, amelyet vörösborral, gyökérzöldségekkel és friss fűszernövényekkel készítenek. Ideális a hideg téli napokra és különleges alkalmakra.

Csirkemell paradicsomszósszal

Ízletes recept csirkemell paradicsomszósszal.

Rizottó csirkével és gombával

Egy ízletes és gyors rizottó receptje csirkével és gombával, amely egy órán belül az asztalra kerülhet.

Tésztasaláta csirkével és tejszínnel

Egy ízletes tésztasaláta receptje csirkével és tejszínnel, amelyet hidegen vagy melegen is fogyaszthat.

Vadas mártás recept zsemlegombóccal

A vadas mártás a magyar konyha egyik kiemelkedő és évszázados hagyományokkal rendelkező specialitása. A gazdagon fűszerezett, sűrű, krémes mártás tökéletesen illik a puha zsemlegombóchoz, amelyeket a vadas mártásban tálalunk. Az elegáns, de mégis rusztikus, és ízletes szintjén igazán kiemeli az étel jellegzetes ízeit.

Sült csirkecombok sajttal

Finom sült csirkecomb receptje sajttal és tejszínnel.

Marhahús áfonyaszósszal

Tökéletes marhahús receptje áfonyaszósszal, amely alkalmas az ünnepi asztalra.

Reels

Új