HIRDETŐ
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/nqZ8sGCUSRK3A2Qud3UZ/1c0727314a32bc99a49437a81b135e.jpeg)
Forrás: dream79 from Canva
Teljes kiőrlésű rozskenyér házi kenyérsütőből
Recept a teljes kiőrlésű rozskenyér házi kenyérsütésére, ami ideális reggeli.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
1
- 500 g teljes kiőrlésű rozsliszt
- 10 g szárított élesztő
- 10 g kristálycukor
- 10 g Tengeri só
- 320 ml víz
- Só
- napraforgómag
- Lenmag
HIRDETŐ
Eljárás
210 perc.
1. Lépés
Előmelegítsük a sütőt 230 °C-ra.
2. Lépés
Az összes tésztához szükséges alapanyagot a megadott sorrendben helyezzük a kenyérsütő edényébe, és bekapcsoljuk a teljes kiőrlésű kenyérkészítő programot.
3. Lépés
A pékségből kivett kenyeret hűlni hagyjuk a rácsra.
4. Lépés
A kenyeret a sütés napján a legjobb fogyasztani, de néhány napig levegőtlen tárolóedényben is tárolható.