HIRDETŐ
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/EY8A41KlLNwtjA0G63o_/36d0d80652fefbf6ae20f239d6c946.jpeg)
Tőkehal spárgával
Egyszerű recept, a halat ízlés szerint választhatja ki
      HIRDETŐ
   
Hozzávalók
adagok száma  
3
 - 3 Treska filet
- 1 Kötet Zöld spárga
- 3 Darabok Burgonya
- 3 szeletek Szöveg
- csipetnyi só
- Hal fűszerek
- olívaolaj
      HIRDETŐ
   
Eljárás
 35 perc.
1. Lépés 
  Egy darab sütőpapírt harmonikaszerűen összehajtogatunk és a végénél megkötjük.
2. Lépés 
  Megkenjük olajjal, ráhelyezzük a spárgát, erre kör alakú burgonyákat, a tetejére halfilet kerül.
3. Lépés 
  Az egészet meghintjük fűszerekkel, és a hal tetejére egy szelet vajat teszünk.
4. Lépés 
  Tegyük a előmelegített sütőbe, és süssük 180 fokon 35 percig, vagy szükség szerint, amíg minden meg nem puhul.
5. Lépés 
  Jó étvágyat!😉


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/NUMUW-52Dvbjegrommuz/7f93a22381df84604aa2c4d0f6e830.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/B5dMBVUIsnqurbMpT3Py/1c05d1ed020b4f94fef5eec54a8894.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/CYbhvQsBlveF2kq-fXMo/cb7f83679b720f1e1449ae007e4446.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/9-aRAFRXr9y75Y0uJFDx/d4b79ce8271469cbc5078c13069c7d.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/Tl728_8UBeviUydqdjwb/0c75cfc2b3a8a959e5c71de5784303.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/4jNPgxLphUFb1YKlx1WY/25df6f252822c372ff0a0e6c1965eb.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/I8O4rpUSH3G7T_92YGM3/c5d208813ebb878b2bb902c749fc84.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/hHv2fBnNGcl80y7CeutS/1ea81fd3051676a4570be1514c270b.jpeg)












