HIRDETŐ
Treska paradicsom pestóval és sült zöldséggel
A halak minőségi fehérjék, értékes ásványi anyagok, fontos nyomelemek és vitaminok forrásai. Pozitív hatással vannak a szív- és érrendszerre, és ajánlott, hogy legalább kétszer egy héten fogyasszuk őket. Inspiráld magad ezzel a gyors ebéddel.
HIRDETŐ
Hozzávalók
adagok száma
2
- 200 g Eszkozok
- 2 EK Paradicsom pesto
- vaj
- só Fűszerek
- Gyökérzöldség
HIRDETŐ
Eljárás
30 perc.
A halat sózzuk, fűszerezzük és mindkét oldalán lisztezzük. Forró növényi olajban sütjük aranybarnára. A kész halhoz lekapcsolt lángnál vajat adunk, amellyel többször meglocsoljuk a húst egy kanállal. A filére továbbá egy kanál paradicsompestót teszünk. Pécsenült gyökérzöldséggel és vajon megpárolt tavaszi zöldséggel tálaljuk.