HIRDETŐ

Treska paradicsom pestóval és sült zöldséggel

A halak minőségi fehérjék, értékes ásványi anyagok, fontos nyomelemek és vitaminok forrásai. Pozitív hatással vannak a szív- és érrendszerre, és ajánlott, hogy legalább kétszer egy héten fogyasszuk őket. Inspiráld magad ezzel a gyors ebéddel.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
2
  • 200 g Eszkozok Hozzáadott
  • 2 EK Paradicsom pesto Hozzáadott
  • vaj Hozzáadott
  • Fűszerek Hozzáadott
  • Gyökérzöldség Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.

A halat sózzuk, fűszerezzük és mindkét oldalán lisztezzük. Forró növényi olajban sütjük aranybarnára. A kész halhoz lekapcsolt lángnál vajat adunk, amellyel többször meglocsoljuk a húst egy kanállal. A filére továbbá egy kanál paradicsompestót teszünk. Pécsenült gyökérzöldséggel és vajon megpárolt tavaszi zöldséggel tálaljuk.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Húsételek

1231 receptek

Sütemények

833 receptek

Olcsó ételek

503 receptek

Mascarpone

141 receptek

Sült

585 receptek

Ebéd

2588 receptek

Saláták

275 receptek

Szószok

285 receptek

Desszert

1950 receptek