HIRDETŐ

Forrás: Pixabay

Töltött csirkecomb

Ki mondta, hogy a húsokat nem lehet feldobni plussz ízekkel? Íme egy rettentően ízletes, sajttal és gombával töltött csirkecomb recept.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 4 ks csirkecomb Hozzáadott
  • 4 ks csiperkegomba Hozzáadott
  • 90 g ömlesztett sajt Hozzáadott
  • 1 ks vöröshagyma Hozzáadott
  • só és bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 evőkanál olaj Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

60 perc.
1. Lépés

A hagymát és a csiperkegombát finomra vágjuk, és növényi olajon megpirítjuk kissé. Hagyjuk kihűlni, majd a sajtot is hozzáreszeljük.

2. Lépés

A csirkecombokat óvatosan a bőrük alatt megtöltjük ezzel a töltelékkel, majd sóval borssal ízesítjük őket, és olajjal meglocsoljuk.

3. Lépés

180 fokra előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.

Reels

Új

Top kategóriák