HIRDETŐ

A kelkáposzta új arca: Rakott Kelkáposzta

Egy finom és tápláló étel, amely könnyen elkészíthető és remek választás, ha a hagyományosabb ételek unalmától szenvedsz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 1 nagy kelkáposzta Hozzáadott
  • 1 kg darált hús marhahús Hozzáadott
  • sertés vagy bárány Hozzáadott
  • 1 Fej közepes vöröshagyma reszelve Hozzáadott
  • 2 gerezd fokhagyma pürésítve Hozzáadott
  • 2 evőkanál olaj Hozzáadott
  • 1 Csomag rizs g Hozzáadott
  • 2 Csésze húsleves Hozzáadott
  • és Só bors ízlés szerint Hozzáadott
  • 1 Csomag reszelt sajt g Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

50 perc.
1. Lépés

A kelkáposztát mossuk meg, és vágjuk le a nehéz levélkéit. Főzzük puhára egy nagy fazékban forró vízben, és hagyjuk hűlni.

2. Lépés

A darált húst, vöröshagymát, fokhagymát, sót és borsot keverjük össze egy tálban.

3. Lépés

A káposztalével együtt főzzük meg a rizst egy másik fazékban.

4. Lépés

Olajat hevítünk egy nagyméretű serpenyőben és dolgozzuk meg benne a húskeveréket, amíg szép piros és átsült.

5. Lépés

A káposztát vágjuk darabokra, és vesszük ki a belső részeket, hogy kapjunk egy "csónakot".

6. Lépés

Az aljára helyezzük a rizst, majd rá a húskeveréket, és megszórjuk sajttal.

7. Lépés

180 fokra előmelegített sütőben süssük 25-30 percig, amíg a sajt megolvad és aranybarna lesz.

8. Lépés

Tálaljuk melegen.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

140 receptek

Olcsó ételek

495 receptek

Cukkini

148 receptek

Sütés

2112 receptek

Vacsora

1663 receptek

Karfiol

66 receptek

Gyors ételek

2098 receptek

Sütemények

827 receptek

Köretek

953 receptek