:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/uqBr7kGcQ2qmQ5_UHgyD/49cd1701e5b34287b9f6b5ee27d37c.jpeg)
Forrás: kwasny221 from Getty Images
Bolognai spagetti darált húsból készült spagetti
Darált húsból készült bolognai spagetti, amely 30 perc alatt az asztalra kerülhet.
Hozzávalók
- 400 g Darált marhahús
- 1 darab The Onion
- 2 Szegfűszeg Fokhagyma
- 1 Kanálok Olívaolaj
- 400 g Paradicsom konzervdobozban
- 1 Kanál oregánó
- Egy csipetnyi só és bors
- 400 g Spagetti
- reszelt parmezán sajt a tálaláshoz
Eljárás
Egy mély serpenyőben olívaolajon pirítsa aranybarnára az apróra vágott hagymát. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, és pirítsuk meg.
Adja hozzá a darált húst, és alaposan pirítsa meg. Sütés közben egy kanál segítségével törje kisebb darabokra. Fontos, hogy a húst jól megpirítsuk, hogy szép ropogós legyen.
Adja hozzá a paradicsomot a konzervdobozban. Ha friss paradicsomot használ, akkor jobb, ha előbb meghámozza és apró darabokra vágja. Én személy szerint a konzervparadicsomot részesítem előnyben, amely télen intenzívebb ízű.
Ezután sóval és borssal ízesítjük, és hozzáadjuk az oregánót. Miután összekevertük, hagyjuk a mártást fedő alatt kb. 30 percig alacsony hőfokon pezsegni.
Közben a spagettit a csomagoláson található utasítás szerint főzzük al dente. Én mindig adok egy evőkanál olívaolajat a vízhez, hogy a spagetti ne ragadjon le.
A kész spagettit lecsepegtetjük, és összekeverjük a mártással. Tálaljuk reszelt parmezán sajttal.


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/Tl728_8UBeviUydqdjwb/0c75cfc2b3a8a959e5c71de5784303.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/UIwJu_buc9j7tUruEXbn/3cd86005207f1c1deaa71103021ea5.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/9GBoMN-iAVYk1i-Bw22a/9fc79811839882ab7d71930a0f31b5.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/OemghRfifUu7fzlvWliU/1d5024f51912e814fb35b7972c3c44.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/AtSkopH1_d2V_OaY35c7/e5aa16e42a37c90b3585129143bdfc.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/BthGr9rA6txcrA7s1_EW/970db5563b40a6b3a2cb9af563cd78.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/bV_fiJ3MUqvtwhPQs-WJ/9133cc09e520e29ca55f7d59231ba6.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/hu/recipe/NUMUW-52Dvbjegrommuz/7f93a22381df84604aa2c4d0f6e830.png)












