HIRDETŐ

Forrás: Pixabay: laustkehlet

Borsópüré

A borsópüré egyszerű és tápláló étel, ami ideális köret húsokhoz vagy halakhoz.

HIRDETŐ

Hozzávalók

adagok száma
4
  • 500 g Fagyasztott borsó Hozzáadott
  • 1 db nagy hagyma Hozzáadott
  • 2 EK olívaolaj Hozzáadott
  • 100 ml főzőtejszín Hozzáadott
  • 2 db gerezd fokhagyma Hozzáadott
  • 1 db vegeta Hozzáadott
  • 1 db Hozzáadott
  • 1 db Fekete bors Hozzáadott
HIRDETŐ

Eljárás

30 perc.
1. Lépés

Tisztítsa meg és vágja fel a zöldségeket. Vágja fel apróra a hagymát, és nyomja át a fokhagymát egy fokhagymaprésen.

2. Lépés

A serpenyőben melegítse fel az olívaolajat és adjon hozzá apróra vágott hagymát. Párolja, amíg a hagyma aranybarna nem lesz.

3. Lépés

Adjon hozzá fagyasztott borsót és áttört fokhagymát. Főzzük 5-10 percig, amíg a borsó teljesen fel nem olvad és megpuhul.

4. Lépés

Tegye a borsót a turmixgépbe, és adjon hozzá főzőtejszínt, vegetát, sót és borsot. Keverje, amíg sima pürét nem kap.

5. Lépés

Melegként szolgálja fel hús vagy hal mellé.

A legújabb receptek

A legújabb receptek

Reels

Új

Top kategóriák

Mascarpone

131 receptek

Sütemények

826 receptek

Olcsó ételek

483 receptek

Gyors ételek

2018 receptek

Húsételek

1188 receptek

Desszert

1882 receptek

Ebéd

2483 receptek

Főtt

1875 receptek